Assvårt!!

publicerat i Allmänt;
ja det är inte så jäkla enkelt att vara en toppen morsa... att jobba tre helger på fem veckor. . För att få livet att gå ihop och att sedan ta hand om sig själv och ut och roa sig osv... i allt detta måste jag ha barnvakt... Det slår hårt ibland men vad ska jag göra? ! ni som tycks vara experter kan ni inte tala om hur jag löser detta så jag slipper ha barnvakt till Lovis? Många saker får man skippa det gör mig inget men när det verkligen är något som jag vill göra så gör jag gärna det! jag blir ledsen och känner mig totalt värdelös när jag får den kritiken mot mig.. för jag vet själv ibland att det blir mycket med jobb å allt. men åter vad göra då?!

feeeling goood!

publicerat i Allmänt;
idag mår jag lite extra bra! vädret bidrar till hälften :) 29 mars å över 20 grader i solen ♥



svettut! :)

publicerat i Allmänt;
sitter i solen och njuter medans syrran kutar efter Lovis här och byter blöja osv. . gäller att utnuttja "barnvakt" när dom väl är här ;)
kl är 10:30 och jag sitter i linne å svettas.. går inte att beskriva glädjen och vad jag längtat efter detta! :) nyss tagit en promenad också.. tänk om jag kunde göra det varje morgon!! ist för att ligga i soffan å dega!

ur högtalarna strömmar nu john Lindberg. . längtar ännu mer till sommaren! :)
blir att städa ute på gården idag, gå in och slå ihjäl flugjävlen som väckte mig tidigt i morse sen fara till mamma lämna Lovis då der är jobbhelg! :/







tid gör mycket

publicerat i Allmänt;
även fast jag ser ut som skit i rött så tiden att få fixa till sig och göra sig snygg för världen betyder så mycket och man mår ju genast bättre! ? varför kan inte alla dagar vara så? man påverkas förmycket av det runtomkring tror jag!


ljuva sidor..

publicerat i Allmänt;
Igår var det en rätt dryg dag på alla sätt... tråkigt väder.. ingen svettig promenad och en unge som va konstant sur från kl 16 till 18:45 då jag gav upp och kastade fröken i säng..
japp Lovis kan va pain in the as ibland om hennes sömn under dagen rubbas som igår. . sen har hon blivit så klängig när hon e trött. ska vara hela tiden där jag är.. Det är ju jätte mysigt men jag kan inte göra någonting om kvällarna när hon är vaken.. igår satte jag henne i badet då slutade hon gnälla :)
jag kan inte ta upp henne hela tiden för då kommer hon aldrig ge dig heller anser jag... lagar jag mat lär hon väl sitta på golvet och gnälla.. inte grina utan bara gnässgnäll!!
sånna dagar som igår hade det varit skönt att få en paus på en timme bara...! zandra kom senare på kvällen när Lovis somnat och satt hemma så jag fick träna. . Det var guld värt och jag fick massa ny energi igen för denna dag som ser ut vädermässigt att bli astråkig!

blir en promenad med zandra på fm och sen till cissi på middag på em :) imorgon är det äntligen fredag.. :)







kaputt!

publicerat i Allmänt;




jag vill sova.. Lovis va snäll på mamma när kroppen är som en tegelsten!
förövrigt har dagen varit fantastisk med att en em promenad som gjorde att kroppen sen la av, men jag längtar till fredag ;)

puss

våffeldagen♥

publicerat i Allmänt;
blir väl våfflor till middag idag gissar jag. . lchf våfflor tror jag för mig men Lovis får riktiga :) vansinne dom som låter sina barn gå på massa "dieter" också tycker jag... man behöver ju lite av allting! :)

nu blir det snart en promenad sen åka till Vansbro på kyrkis.. luncha med Ted och på em lite kvalitetstid med Gina.
igår tog jag och Therese en promenad på närmare två timmar.. mycket skönt i solen.. sen ett intervallpass på en timme i Vansbro men efter en kvart la benen av! det gick verkligen inte att göra utfall. hade förväntat mig träningsvärk idag men ingenting! :)

har en dotter som bara är full i fan hela tiden.. känner mig gråhårig redan och varje liten grej hon ser ska hon ha.. klättrar på allt som går.. bara här får ju en annan en dagsranson med motion :) allt in i munnen och får hon inte som hon vill blir hon skitarg.. sen slåss och nyps hon som tusan!!!


undra vart hon hittade den där nappen eftersom hon inte använder napp :) tant Emelie? ;)

känlorna flödar..

publicerat i Allmänt;
på något vis så känner jag mig så energisk!! solen skiner och det ser ut innefrån som det är 20 grader varmt ute. man vill juh bara klä på sig vårvästen och vara ute hela dagen! blir en promenad vid älven med jobbet nu på fm sen hem och ta en promenad med Gina i Vansbro.. kul att se lite annat än mina egna vägar hemkring.
förhoppningsvis blir detta en väldigt bra vecka.. ser fram emot mitten på veckan om man får främmande eller hur det blir.. vad jag lärt mig ska man inte ha för höga förhoppningar iaf! det har juh visat sig förut i besvikelse ett X antal gånger..! men vi får se.. känns både bra och positivt nu iaf! :)

Torsten har det kanonersbra och jag lär nu ringa till kennelklubben och be om ägarbytarpapper, tror det är där man får sånt iaf. skönt att veta att han trivs bra och mår bra! :)

dags att börja planera lite för Vemdalen också nu då det bara är en månad kvar! ska också bli roligt att få göra något med mina två systrar då vi aldrig har gjort nått tillsammans så två dagar i fjällen är väl på sin plats igen då :) fast denna gång blir det nog lite mer after ski ;) 4 lugna helger framför mig med en del jobb skulle jag tro!

trevlig dag! :)

kryssning å fjällen

publicerat i Allmänt;
ibland får man ha så roligt faktiskt som jag haft.. och att jag saknat Lovis behlver jag inte ens tala om!! jisses vad underbart att få hem henne igår! Men kryssning blev inte som jag planerat eller tänkt, men den blev väldigt rolig ändå! mitt i alltihopa som va och hände så träffade jag iaf en trevlig snubbe i baren hur jag nu hann med det, han verkade lovande så vi bytte nr! :) allt annat som hände hela tiden behöver man inte ens tänka på för man får inte ut något av det iaf! roligt hade vi och jag ser fram emot nästa i höst! :) och då ska banne mig Buslarsson med! hon saknades denna vända♡ :)










kom hem och träffade Lovis på måndagen innan jag drog vidare till fjällen.. Många anser nog att jag bör tagit med henne. men då hade jag inte haft nån tid till att åka skidor.. När hon blir äldre får hon följa och stå själv på ett par skidor ;) kanontrevligt att umgås med pappa och familj.. massa good mat och en knasig pappa i backen.. jag bjöd på två vurpor också. . vilket syns på mitt ben idag ! ajj!








ja och denna goding har ätit blodpudding idag! melodin i livet och mitt livs kärlek! ♡


puss :)

helg å kryssning

publicerat i Allmänt;
ja visst då var det återigen fredag :) himmel å hav vad veckorna går fort alldeles!

i morgon sticker vi på kryssning jag Dingen Gina å Emine och sen folket från uppsala! :) ska blir galet roligt alldeles!

passar på att mysa rejält med trollungen här eftersom hon blir hos mamma i några dagar nu då jag åker till Idre efter kryssningen.. blir svårt att åka slalom med fröken med sig! :)





skotfia♥

ja igår vårstädade jag mitt hem/gård också och pysslade på rätt bra medans Lovis sov i bilen... Det är ett under vad solen gör med en :)







kan inte sluta älska mitt hem.. :) visst är det vackert?

sist men inte minst den fina tavlan jag gjorde av ett fönster jag hitta på vinden!



mja nu blir det nog att krypa runt på golvet med Lovis en stund innan vi åker till mamma!

puss!

äntligen vår!

publicerat i Allmänt;
ingen kan väl säga nu att det fortfarande är vinter ute? trots att det är mitten på mars! kollar du ut finns det inte en gnutta snö kvar och gräset är nära på grönt.. jag längtar till sommaren! ♥
det är fantastiskt vad lite sol kan göra med både kropp och själ .. jag känner mig lyckligare å gladare än på länge.. trots att vovven flyttat och att jag blir utan Lovis så mycket denna månad.. men vissa månader bli det väl så antar jag..! april ser det ljusare ut :)




min lilla tjej har blivit svårare att lägga nu för tiden. . Både middag och för natten... undra om det ka bero på att hon kan resa sig upp nu. man får lägga ner henne minst en gång.. det går visserligen på en kvart alltihopa så det är ju inge klagande.. vet ju dom som håller på en timme med sina små..

lovis fyller snart ett år. . ich ni som har barn sen tidigare kanske kan ge mig tips på vad man ska önska åt henne? jag har ingen aning om vad som e bra eller vad dom behöver...? enda jag lnskat är en stol till min cykel så vi kan ut å cykla! :)


nu ska vi jag göra mig själv till en människa igen innan fröken vaknar och vi ska bege oss ut ♥


kalas jobb å lycka

publicerat i Allmänt;
jaha då var det lördag redan och jag ska snart bege mig till jobbet för att avverka 24 timmar där. . ja lång tid kan tyckas men så är det ibland! :)
trollet ska inatt faktiskt sova hos "tant" emelie då mamma va krasslig och jag inte kan tacka nej till jobb! hörde det ryktades om badhuset i morgon. . vet en Lovis som kommer skina! ;)

när jag slutar jobbet i morgon bär det av till äppelbo på kalas!! Lovis sover då hos mormor om hon e piggelin för jag ska tidigt till Borlänge och göra klart tatueringen :)

lyckan e total för mig idag då det bara e miljontals d-vitamin ute. . solen steker på bröstet när jag diskar och jag blir bländad! ! ska det inte vara nån riktig vinter kan det lika gärna bli vår!! :) bra solen steker pp och torkar upp min infart så jag kommer upp med bilen igen.. hade vart skönt eftersom jag tydligen blitt alldeles för lat å bekväm ;)



sist men inte minst.. min fyrbente lillemam som flyttade i torsdags.. Det svider och det är tomt i både säng å soffa! :/ men har hört att han lider inte nå väldans i sitt nya hem.. snarare tvärtom så det känns fantastiskt :)

puss♥

tuff vecka

publicerat i Allmänt;
ja snart vönder alltihopa. har varit tre tyffa veckor speciellt på slutet har fattat ett fruktansvärt svårt beslut, Torsten kommer flytta nu i veckan.. han får det bättre där borta i Falun och han har nafsat i lovis hand och inte på ett snällt vis.. :( nästa gång kanske han biter henne! usch vad jag gråtit vad ska jag göra? men jag får ju ha han nör jag vill och hälsa på honom.. en vän till familjen ska ha han. en ensam farbror som inte jobbar och bor på landet.. han kommer bli så bortskämd och älskad! men hur ska jag leva utan min kille nog för att han går mig på nerverna minst en gång om dagen så e han fortfarande min första bäbis! jag kommer sakna ihjäl mig och det blir tomt i sängen osv :( men kan inte riskera ham biter lovis eller nån annans barn..! han e såå osäker och rädd hela tiden. . han skulle må bra av lugn och ro..

detta e fruktansvärt jobbigt! ! blää!! men nu kan det bara bli bättre sen.. känns som jag haft en rejäl höstdeprission här ett tag!!


min älskade kille!! får se om jag klarar mig utan dig ♡♥♡

spraytan!

publicerat i Allmänt;
igår var jag och gjorde min första spraytan!! och mitt självförtroende ökade rejält bara av att bli lite brun! helt galet vad vit jag va innan! man känner sig piggare snyggare och fräschare direkt! haha jaja vi får se hur länge färgen sitter och håller den i 4 veckor så är 400 kr inte farligt! :)