God morgon torsdag!

publicerat i Allmänt;
God morgon.
 
ska snart sluta jobbet och ska hem och ta mig en promenad ev en joggingtur.. Lovis har sovit hos mamma och jag ska jobba idag igen så får hem henne i morgon :/ men ska på massage kl 11 i Äppelbo så då åker jag till mamma efter det å innan jobb och myser lite med min tjej! det är jobbigt att lämna bort henne pga av att man måste, man saknar henne betydligt mer då än när man är i behov av barnvakt å lämnar bort henne för att ta igen sig lixom.
 
jag skrev tidigare att jag skulle sluta med dieter och skit och börja acceptera mig som jag är och det har visat sig vara typ omöjligt. jag tänker ständigt på kroppen och hur missnöjd jag är.. sen jag slutade med lchf har jag ökat 4 cm runt magen och det knäcker mig så nu är jag tillbaka i livet utan kolhydrater.. vad ska man göra.. jag skulle vilja gymma och ut och springa men att skaffa barnvakt varje gång e svårt för att träna så bara.. blir mest promenader ( vilket  e skönt det med)
 
jag har funderat lite på vad jag skriver för inlägg och det är rätt mycket gnäll här på bloggen kanske från min sida.. verkar kanske som jag har ett otroligt eländigt liv, men så är det juh absolut inte! större delen av det är jag lycklig och tillfreds med det jag har och hur jag mår.. vissa dagar faller och då är det otroligt skönt att skriva av sig lite bara.. sen är juh känslor otroligt varierande och ändras från dag till dag i olika grad konstigt nog..
 
jag bokade iaf en kryssning igår.. sticker i mitten på mars jag och tre flickor till. rock at sea! det ska bli hur galet som helst.. längtar.. sen är det ett gäng grabbar från annan ort i Sverige som vi möter upp på båten. födelsedagspresent från mig och mamma till mig själv! jag fick juh så galet bra lön denna månad så jag har nog tillochmed råd att lägga in golv i Lovis rum också :) skönt när man vet att man inte behöver låna casch för att kunna fixa allt ;)
 
 
 
 

!!

publicerat i Allmänt;
Åhh vad jag inte kan sluta kolla på den.. 10 mars blir den klar!! 
Ska passa på att berätta nå kul.. jag blir rik denna månad :) fiiinlön! Äntligen! 

saknaden..

publicerat i Allmänt;
ja.. ibland saknar man folk man inte ska sakna.. ibland saknar man folk som inte saknar en tillbaka ibland saknar man nån som inte förtjänar att saknas.. ibland saknar man npn som man en gång glömt och ibland saknar du nån som aldrig funnits! livet kommer ikapp dig och du funderar hur det blev såhär.. du tänker tillbaka på den/dom dagarna som förändrade allt.. dom e många..

jag saknar dig min vän. . jag finns för dig och jag är sååå ledsen för allt. . du var min bäste vän.. att få känslan att jag förlorat dig gör så ont..

jag saknar även det förflutna när jag idag står här med en tom hand.. jag känner avundsjuka på dom som har det jag inte har..men jag är lycklig såklart för min omgivnings lycka..önskar såklart dom det bästa osv.. men i ensamhet är det soligt att dom har det jag inte har..jag vill också ja och känna den känslan dom känner. . hoppas ni förstår hur jag menar! idag vill jag bara gråta!
känner mig så sjukt ensam, inte ensam utan vänner utan ensam utan kärlek.. man söker närhet men man får aldrig kärlek.. vad är fel på mig kan man börja fundera... jag vet inte hur min hjärna tänker idag men allt bara kommer ikapp mig på nå vis idag..!

Jag vill inte behöva få skit för att jag festar.. för att jag måste jobba och ha barnvakt för det också.. om jag aldrig får va barnledig och bara vara Sandra en dag hur ska jag då kunna fungera vidare? skaffa fler bubblor i livet? det är ledsamt hur folk vill sänka andra människor. . då pratar jag inte vara om mig utan om andra saker jag hör om vissa personer.. ingen har en aning om hur den personens resa sett ut.. hur hon/han mår och vad som egentligen är roten till allt.. måste man säga sånna elaka saker? sen får väl folk göra vad dom vill och inte behöva få skit för det sen.. och tala inte om för mig vem jag ska umgås med och inte.. jag bildar mig min egna uppfattning och väljer själv trots allt skit jag hör.. Det skiter jag i.. finns nog en fin människa ändå bakom allt mörker folk kastar över vissa! jag tycker det är tråkigt hur fördomsfulla alla är över rykten som går om folk..

jag är på besök hos pappa och har hiskelig hemlängtan. . ändå träffar jag dom så sällan så borde njuta när jag väl är här men vill mest hem.. :/
tänker så mycket på allt som varit och känner bara sorg i hela mig.. :(
vart e du jag saknar dig... !




melodin i livet det är du.. utan dig vill jag inte ens veta vem jag varit idag.. ♥

du är allt..

publicerat i Allmänt;
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala,

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

vilken helg!

publicerat i Allmänt;
Behöver inte skriva mer utan bilderna talar för sig själv! ! :)
















tusen tack alla inblandade! ♥
puss! :)

alla hjärtans dag!♡

publicerat i Allmänt;
idag är det kärlekens dag.. Det kan ingen ha missat :) vill önska alla en fin dag och att ni är kärleksfulla mot varandra idag såsom alla andra dagar..
man kan aldrig älska olika personer på samma sätt. . alla får vi olika sorters kärlek på olika nivåer.. :)

jag ska fira denna dagen med min fiiina vän cissi och dom två tokiga sthlmarna från Huddinge Mathias och Tobias :) kommer bli en trevlig kväll som kommer innehålla skratt gamla historier god mat vin och härliga vänner! ♥ rätt nöjd med det tills jag funnit mitt livs Glenn ;) haha!

barnet mitt, mitt livs kärlek och mitt livs melodi. . meningen med allt lixom hon har åkt till Borlänge och ska tillbringa helgen med syrran och Dennis! skapligt bortskämd hon kommer bli! :) och idiotsaknad här... Torsten har dock fått massa gott och extra värme idag och
uppmärksamhet när han har matte för sig själv:)





jobbdax!

publicerat i Allmänt;
ja ska man göra sif redo för ett nattpass på jobbet.. vilken jäkla tur jag har som har mamma och anders som kan ha Lovis är jag jobbar. . och sen att det inte finns nattdagis eller helgdagis.. hade jag inte haft dom hade jag fått lov byta jobb. .!

innan jobbet ska jag åka till emelie och sola lite.. jag är såå trött på att vara blek som en gris! man känner sig ju så mycket fräschare när man e lite brun :) egentligen skulle jag väl på den extra timmen innan jobbet passa på att storstäda när Lovis åkt med mamma men guud vad tråkigt det känns... jag vill inte ha en svinstia hemma men behöver inte va så jävla
skinande rent jämt heller så man knappt törs röra sig.. :) lite skit i hörnen gör det hemtrevligt ju! ;)

gjort ett tappert försök att kolla på os också.. men fasen det är inte min grej alltså! slalom funkar ju ;)







längtar tills vecka 12 då blir det en vecka i Idre i slalombacken med pappa å familj! :) ♥

reta upp folk!!

publicerat i Allmänt;
ja det retar ju alltid upp någon och inte är det då mig iaf!
jisses vilka ballonger. . vad hände här lixom?


haha klockrent! den bjuder jag på, god natt alla ni! ;)

ljuset i mörkret och livets melodi det är du!

publicerat i Allmänt;
ibland funderara man vad man gjort för bra för att förtjäna något så fantastiskt som detta barn. att hon gör så mycket för en fast hon själv inte vet om det!
hon är ljuset jämt och mitt livs melodi och kärlek! inget slår en mammas kärlek till sitt barn.. min lilla Lovis♥♡♥










nu kryper hon och två tänder har hon fått! :)

sluta banta!

publicerat i Allmänt;
nu är det dags att börja inse att man duger som man är och sluta jaga den perfekta kroppen. Jag är perfekt som jag är för någon.. och livet ska vara roligt och spontant inte fullt med begränsningar och planerat efter kost... jag tycker vi alla borde påminna oss om att vi e vackra och alldeles bra som vi är. . kunna äta vad vi vill utan att ha dåligt samvete och måste svälta sig ett dygn efter man ätit en påse chips eller spendera 3 timmar på gymet sen.. sund kost med regelbunden motion mår nog vi alla bäst av! att få bekräftelse av andra och tro att man inte duger och passar in är ju bara några dumheter man själv fått för sig!
jag har en märklig relation till mat men är fast besluten att sluta leva såhär. . livet är för kort!! senaste veckan har jag druckit oboy och ätit choklad och gått promenader med vagnen och det känns bra.. slåss visserligen med självförtroended angående denna "mage" men inser nog snart att den e inte så hemsk som jag tror och att jag faktiskt fått ett barn så det kunde ju vart värre. .


jag har också förstått äntligen att kvinnor ska ha former och kurvor på kroppen.. inge attraktivt med att vara smal som en sticka... som det låter så vill ju en karl ha en kvinna och inte en kvinna i en mans kropp om ni förstår... "hä skä vä lite å ta av" får man ju höra jämt.. det är nog så, så varför ska man vara så fixerad att försöka vara perfekt och för vem? folk tycker om en precis som man är och för någon e jag alldeles perfekt just såhär...

sen är ju träning kul och hälsosamt jag menar bara att det behöver inte bli så extremt av det och att man måste känna sig tvungen för att man ska gå ner i vikt eller för att man ätit godis... jag slåss iaf med mitt inre varje dag och börjar bli trött på det.. vill jag inte träna en dag så ska jag inte. . vill jag ha två ostmackor till frukost så vill jag äta det.. utan skuldkänslor osv..
ja heja på mig för det är svårt att ta sig ur något som e så stort i dagens samhälle och när det finns runt dig dagligen och stör!