hjärta hjärna eller magkänsla?

publicerat i Allmänt;
åhhh nu har jag trasslat till det igen och jag tänker tillbaka och vet inte ens hur jag hamnade här.. Vad vill jag och vad sysslar jag med och varför?
jag kan verkligen inte förstå hur jag ens hamnade upp i denna situation.. vad lever jag i för bubbla egentligen? och ja det känns ena stunden skit kul och bra och nästa slår jag mig själv i pannan och undrar vafan?! innerst inne vet jag väl egentligen ändå hur det är och kommer bli och ska man då äventyra så pass mycket i onödan då för att få ha roligt? vad ska man säga?

varför hamnar jag jämt i sånna här trassliga osunda situationer för?!?

pengar e nog allt!?

publicerat i Allmänt;
mjaha jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja.. men det går tungt framåt just nu.. ekonokiskt sett så går man back och det är rena turen man har en sådan underbar familj som hjälper en varje månad.. konstaterat att jag är tvungnen bli av med bil/skoterlånet som jag nu lär börja betala 1700 på, och som jag tidigare sagt oc h som alla vet är det fan ingen dans på rosor att leva på mamma pennigen.. och dessutom göra det själv och driva runt ett hem  bil och föda mig och Lovis.. har man två inkomster hade ju det underlättat en del.. men men jag visste det skulle bli tufft absolut men tycker systemet här  funkar lite märkligt..mer utgifter men du får betydligt minde inkomster, jag e glad jag får full mammpenning annars hade jag bott i en lägenhet nu eller hemma hos mamma! men iaf så va jag in till ford och skulle värdera upp bilen få se vad dom ville köpa in den för.. jag anser att jag åker i en rätt fin bil ändå.. 05:a så ja.. visserligen är det en ford så jag gissade på 30-35000 kanske.. när jag väl får tillbaka bilen så är det en del som bör fixas tydligen en del saker jag visste om och andra inte.. han sa bilen va värd 30000 men att han skulle köpa in den för 15 000 med alla dessa fel.. ja det var ju lixom som ett slag i ansiktet!! kan väl för tusan inte sälja den för 15 det va ju som ett hån.. och ja det skulle inte göra så stor skillnad på lånet heller.. och iochmed det är det ingen idee att göra mig av med skotern heller för det kommer heller inte göra så stor skillnad.. :/ så nu e man på ruta ett igen och jag kan säga att jag har aldirg någonsin varit "fattig" men nu känner jag mig totalt utblottad och naken.. fast hemma och kan inte ens tanka bilen... nu förstår jag hur många andra andra runt om mig har det.. jag har aldirg haft problem med pengar för jag har alltid haft.. men ja.. jag vet det bara är tillfälligt nu för i mars börjar jag jobba helger och det kommer göra stor skillnad på livet.. man kanske kan åka på utflykter med kompisar eller ta med lovis och åka till pappa eller jessica sånna som bor långt bort.. ser jag verkligen fram emot!! :) det är som en tyngd som ligger på en dessa pengar och jag tror många förstår vad jag menar då.. .man tänker på det hela dagarna och undrar hur det ska räcka lixom.. men tillbaka till detta lån.. så har jag nog gjort en deal med mamma och anders som btw är dom bästa personerna i mitt och lovis liv...! dom tar öäver amorteringen eller så delar vi på det så bli dom delägare i skotern min.. det skulle juh göra så sjukt mycket och vilken lättnad.. på ett sätt känner det är guld att behålla både bil och skoter, fast å andra sidan kände jag att det skulle vara skönt at slippa lånet också.. såås kan man börja om sen när man börjar jobba och kunna spara igen och köpa det man vill.. men allt ordnar sig alltid.. tack vare mamma och anders!
 
det är rätt jobbigt igen när man får miljoner frågor om lovis pappa vad de har för relation och vad han säger och vad han gör...betalar han underhåll osv? han hör av sig minst två gånger i veckan och kan tala om att han brukar träffar henne en gång i månaden och det går jätte bra.. sen är det ibland kanske mellan oss vad som sägs och är bestämt.. absolut är det okej med frågor men jag menar bara att jag orkar inte och vill inte berätta för allt och alla vad som sägs osv.. jag tjafsar fortfarande mot mig själv om många saker så.. vad som e rätt och vad som e fel så det är svårt att prata med andra när man inte vet själv jämt.. specielt när det trycks in fakta från alla håll vad jag ska göra och kräva osv!! jag funkar tyävrr inte på det viset...
 
jag tänker mycket på hur hösten såg ut.. jag hade riktiga höstdepressioner och jag valde att ha barnvakt lite då och då när livet kändes totalt hopplöst... jag gjorde det dels för mig egen skull och dels för Lovis skull.. så hon kunde få en bra mamma när jag kände att jag inte orkade med varken mig själv eller henne.. det behövdes bara ett dygn för att komma på fötter igen och samla nya krafter.. folk må tycka at jag inte "älskar" mitt barn eller nått som hade barnvaket en gång i veckan en period för att bara vara heeelt ensam.. men det var juh precis det jag gjorde.. hur hade allt sett ut idag om man inte hade fått haft sin enga terapi ? jag är idag full av energi och lovis e en glad unge.. :) tyckler det  va det mest sunda få för oss båda två.. nu var det inga allvarliga saker mer än att man kände vissa dagar att man inte orkar med vardagen.. tror att alla känner igen sig hur det känns också.. den där hopplösa känslan som bara drar mungiporna neråt.. Det är vikitgt att kunna be om hjälp. man e stark om man gör det om inte annat gynnar det oss alla i längden!  hur som helst så att bli deppig på hösten det borde nästan alla bli.. usch vad jag inte gillar hösten.. men nu e det vinter och den känslan e ungeför lika som när det bli sommar :)
 
skönt att få skirva av sig lite idag.. ska åka och hämta lovis sen som är hos mamma eftersom jag jobbat.. bli lite lchf bak där och sen ikväll bli det nog soffan till en bra film :) i morgon sticker jag och Emil och hämtar hem min skoter... som jag längtat.. och fulltankad e den också ;) ska npog passa på att ta en tur sen ska Lovis givetvis få sin första åktur :D
 
kram och hej!!

måndag kväll!

publicerat i Allmänt;
ligger i soffan och tycker detta ör en aptråkig måndag..
jag har så många beslut i skallen att jag inte kan tänka klart.. vet inte vad jag ska välja bort och vad jag ska ta.. ? blää går nog upp och lägger mig igen.. småkika på melodin först som sover så skönt. finns det nå fridfullare att se på än ett barn som sover?

Kan tala om att när man ligger i sin siffa varenda kväll ensam så hinner man fundera på allt som går i hela världen tror jag men är det ibtr konstigt då att man aldrig blir varken klokare eller visare? står fortfarande still lixom och vet varken ut eller in i det jag tänkt på .. märkligt tycker jag
ska finna mig en kramkamrat ist tror jag.. skulle vara betydligt trevligare tycker jag :)
för det äe väk laglig för oss ensamma mammor hoppas jag? ;) nej då skämt å sido men ibland kan man inte låta bli Heller när man vet hur folk älskar att snacka om ens privatliv.. kanske ska kasta en köttbit åt rottisarna! ;)

godnatt!

god respons!

publicerat i Allmänt;
Gårdgens inlägg har blivit läst 800 gånger. känns bra att folk får veta hur allt e, att igen ska komma och tala om hur jag ska sköta mitt barn och mitt liv.. när jag ska ha barnvakt och inte och vad jag göra när jag e barnledig och inte så funkar det inte!  goa och fina komentrer har ramlat in både på mail sms och komentarer här och på facebook.. 
 
sen få folk tycka det är onödigt att riva ut ett sådant inlägg men gör man inget åt det kan det aldrig sluta heller.. visst försöker man va stark och inte tar åt sig men det såra ju såklart lite mer för varje gång. jag har nog med andra saker att ta itu med i livet än massa bullshit..
 
det var roligt när jag va ut på flottarn och SÖP på juldagen, då kom det fram tre tjejer vid olika tillfällen till mig under kvällen och sa att dom följer min blogg (jag som e så kass på att uppdatera ) jag vet knappt vilka dom e bara till namnet, iaf två av dom den tredje har jag ingen aning faktiskt.. dom sa massa goa saker om mig både som person och mig som mamma! när man för höra sånt blir man så otroligt glad!!  det finns snälla människor! :)
jag ska också bli bättre på att gå fram till "främlingar" och tala om för dom att jag tycker dom e grym!! :)
 
jag har börjat om nu med lchf.. min mage kommer älska mig snart,, speciellt efter jul och all julmat ;) hehe

varför prova sänka mig?!?

publicerat i Allmänt;
ja nu hr jag laddat för detta inägg sedan igår. ska bli galet rivigt!!
 
jag blir så förbannad att jag vet inte vem jag ska skälla på ett ta ut mina aggressioner på. när en vän inger till mig och talar om att hon hört det pratas om mig på byn för att jag hela tiden fixar barnvakt åt Lovis för att sedan va ute och SUUUUPA hela tiden eller typ jämt som folk tydligen ser det.. och i nästa mening häver hon ur sig att det kanske är bra att man tänker sig för lite nu när det pratas för man vill juh inte få en socanmälning? alltså vafan..
jag ska tala om för er, att när mitt barn är hos sin mormor och morfar Anders som oftast själva ber om att få ha lovis, så vad jag gör på min barnlediga kväll om jag så är ute och super eller ligger hemma i soffan ska ni ge blanka fan i!! den som anser det är så fel att ut och festa och ha kul med sina kompisar kanske inte förstår hur det är att vara ensam med ett litet barn.. det är fantastiskt skönt att vara barnledig bland men det är fan så mycket bättre när man väl får tillbaka henne så kom för fan inte och snacka massa skit om mig att jag super när jag vet ingen annan är mig olik i den frågan!
om vi ser det på det här viset då ; om lovis pappa hade haft henne varannan helg hade det varit okej då att festa loss när man va barnledig..får så är det juh för alla andra som lever som ensamstående ? detta gjorde mig så jävla upprörd men sen slog det mig att det är inte första gången och det är inte andra gången och inte tredje gången folk njuter för fullo av att snacka massa skit om mitt liv.. jag vet faktiskt inte längre va det är som är så intressant i den frågan ? och än står jag på benen och ler.. nästan jämt iaf. det är förvånande för mig själv ibland hur jag bara kan låt saker rinna av mig men ibland är droppen nådd även hos mig och nu är det jäävligt nära, jag har haft en tuff tid senaste tiden så humöret är inte riktigt på topp just nu för sånna här "rykten" ! så passa era jävla ord vad ni säger om folk och deras privatliv om ni själva inte vill få ett litet helvete..
 
kommer fortsätta med att låta min mamma ha lovis och jag kommer fortsätta med att festa när jag känner för det och fortsätta att bara ha barnvakt för att få tex sova..
jag är världens bästa mamma till Lovis och det kan igen ta ifrån mig... jisses!
***
 
tänk att det känns så sjukt mycket bättre att få skriva ur sig att och ge sig en bekräftelse! underbart.. speciellt efter denna skit och efter katastrof kvällen på nyår.. himmel och hav säger jag.. tur det va massa annat kul med hela den vistelsen som va trevliga och minnesvälda..
förövrigt får man ibland lov fatta kloka beslut fast man inte alltid vill men det är det som är rätt fast man känner att det är fel också.. då blir det såhär jobbigt som det känns ikväll jag vet att det går väl över men det är svårt att håll sig i skinnnet också.. motså frestlesen så att säga!
 
Lovs har iaf fått sin första tand och det märks på humöret att det är pågång.. den är inte uppe helt men sablarns så vass ;)
 
´puss på er mina godingar tillvänner vad jag uppskattar er! <3
god natt!