nu är det nog!!

publicerat i Allmänt;
nu har jag fått nog av detta.. du begriper nog inte hur mycket du va värd för mig egentligen..

livet är enklast med sanning lär dig det!! och säg inte en sak och mena en annan och gör en tredje!!
 

för övrigt så är febern borta och rösten tillbaka.. kroppen känns nästan normal och denna medicin jag började med igår gjorde susen,, nu blir det en härlig dusch så jag känner mig som folk igen! idag blir kanske en bra dag..
att få besök vore juh något trevligt!!?
Tack för mig hej.

livet som gravid och sjuk!

publicerat i Allmänt;
ja då var det dags att lägga ner en massa känslor och tankar här som helt plötsigt kommer så fort man blir tex sjuk.. som ni vet har man juh en tendens att bli lite sentimental! och ja är du gravid så späds det på det dubbla..  starka självständiga Sandra blev helt plötsligt liten som en mus.. så känns det.. och bara den känslan är juh fruktansvärd..
att vara ensam i det hela gör inte livet nå lättare heller kan jag juh tala om.. helt plötsligt är du ensammast i hela världen!?
gånger som dessa du verkligen önskar du hade någon som höll dig kär och det känns som man kommer aldrig komma dit.. när ska jag har tid att träffa nån ? och vem vill ha mig och vem vill flytta till mig.. hur ska nån orka leva med mig.. ja ni vet allt det där som helt plötsligt lägger sig längst fram i huvudet.. du börjar tänka på det som varit och varför saker blev som det blev..  det kommer upp nya saker just precis nu när du är sjuk som du blir helt knäckt över.. satt i soffan och grinade idag i 20 minuter.. varför ? ja jag vet inte..
 
jag blir beroende av andra människor vilket gör att jag blir att avskyr mig själv och mitt liv.. jag är helt plötsligt inte kapabel att ta hand om mig själv utan nån måste skjutsa mig dit och nån måste handla det åt mig osv.. vänner som har nog och fullt upp med sina liv..  man blir att känna sig som en börda.. och alla vill vara så hjälpsamma men vänligt men bestämt tackar jag ofta nej för man vill inte vara till besvär.. sedan att be om hjälp är väl fan det värsta.. guud så dryg och besvärlig man känner sig.. usch! :/
 
alla dessa gravidhormoner skulle jag vissa dagar eller såhär i efterhand kunnda slå ihjäl.. dom fattar inte vad dom förstör i hjärnan på en när dom spökar.. så mycket jag säger och gör som jag normala fall inte kulle sagt kanske.. eller hur jag reagerar på saker.. ?
 
vet inte rikigt hur jag ska utrycka mig men känns som jag exploderar inombords snart.. vet inte vad jag vill vad jag ska göra eller vad jag ska säga i vissa situationer.. ibland är jag kanske för snabb på att svara sen blir det helt fel istället.. just nu sitter jag i en åunkt i livet då det enklaste vore att fly bara.. åka till bästis i spanien och stanna där..
 
sitter och tittar ut i köket och inser att jag aldrig kommer ha råd att renovera upp hallen innan lilla tösen anländer.. lika så kommer inte ha råd att lägga in golv i sovrummet, och hur ska jag då sedan efter det ha råd med det då ? en yttligare tyngd på axlarna..
 
ja det blir mycket gnäll och mycket negativitet ibland speciellt när man har upp och ner gångar och när man är långt ifrån kry så kanske man tycker inners inne lite synd om sig själv och behöver gnälla.. får bästa sättet är väl att skriva ner det då ist för att ringa och besvära någon annans stackars öron!
 
men hela livet är juh inte åt helvete..
har juh lilla lovis i magen som ger mig glädje varje dag.. faktikst två katter som tycks tycka om mig fast jag gnällt på dom och knuffat undan dom flera gånger idag! men den där hunden har jag inte sett mycket av idag..
 
käänns bara som det är mycket som hänt senaste veckorna som påverkat mig negativt alltihopa..! massa information som oroar mig och gör att jag inte kan fokusera på det jag vill..  och sen åka på denna konstiga influensa gjorde inte livet lättare varken psykiskt eller fysiskt...
 
nu har jag skrivit av mig lite dagliga känslor osm gör att jag känner mig totalt ensam och värdelös! inners inne vet jag det inte är sant kanske men en känsla är en känsla tyvärr :/
 
ska prova vila lite till nu eftersom denna medicin hade sina biverkningar!
 
Bokor!

Mora lasarett

publicerat i
jaha.. ja igår tillbringade jag tammefan hela dagen på akuten i Mora. . hade ett sjukt tyck i lungorna. mådde illa. feber osv.. tog nog alla prover som finns och enda de såg var att sänkan va lite ojäm eller vad det heter.. ska in idag och få svar på röntgen och lämmna fler prover.. dom todde inte lunginflammation iaf när jag for hem men en propp i lungan eller en infektion någonstans!? hoppas på infektionen jag!

blir juh lite orolig över tösen i magen och hur hon blir drabbad när jag är totalt orkeslös kan knappt äta osv..

skulle egentligen ha sovit kvar på akuten men fick åka hem om jag inte sov ensam.. snälla emelie bäddade på soffan åt mig.. tråkigt jag hållt henne vaken hela natten också! :(
gånger som denna önskar man det fanns en karl med i bilden som tog hand om en eller hand om huset!!

bokor

Gudmor!! <3

publicerat i Allmänt;
om allt går enligt planering och blir som det ska osv så ja efter att haft släkten på mig om att min lill tös måste döpas någon dag och inte ha en namngivelsedag som jag tänkt så tänker jag uppfylla deras önskan då det framförallt är en viktig tradition för den äldre generationen! Och en Dop är fint, men klart jag ändå funderat på vem som ska vara gudmor och gudfar till henne och gudmodern har jag viljat fråga länge men inte vetat hur var eller när.. men idag bara kastade jag upp frågan till Min underbara vän Felicia och frågade om inte hon kunde tänka sig att vara lilla Lovis gudmor, trots att hon bor flera hunda mil ifrån oss i spanien så kan jag inte tänka någon annan och det ville hon <3 älskar dig min vän och det värmer vamt i mig att du sa ja!

nu är det banne mig sovdags! godnatt på er och mina tankar går ännnu en gång till en fin vän vars liv stannat :( KRAM! <3

näästan Stuup sint !?

publicerat i Allmänt;
hmm ja igår kväll skrev jag ett blogginlägg via mobilen och när jag publicerde det så försvann det och blev nå fel.. skapligt grining då!! hade juh en fantastisk bra dag igår som jag ville dela med mig av! tillskillnad mot idag!!
 
jaa igår fick jag iaf prata med mina fina fina Felica och hennes fina lilla Alice via Skype.. sjukt skönt.. ibland är det bra drygt att dom bor i spanien.. fast man inte kan höras så ofta så är jag glad hon finns! <3
 
var strålande sooolsken och kanon fin väder fast det var -20 så tog jag och Tove en tur på sparkarna och begav oss ut på en liten picknik.. varm oboy och satt på isen och kikade på solen som var på väg ner.. jag kanonfin.. fick iaf in bilden på bloggen är igår.. så den ser ni juh lite längre ner hur härligt vi hade det!
 
på kvällen for jag till size och tommy kollade till deras hur och bestämde mig för att sova kvar.. ljuger inte när jag säger att FY FAN VAD DET SPÖÄKAR DÄR! men men på nått sätt känner jag mig trygg iaf.. men dom ska nog få höra dom när dom kommer hem :)
vaknade i morse i deras soffa och kollade på kl, 12:33!!!! ja där kallar jag sovmorgon.. blev litebitter till en början men sedan insåg jag att nej varför då... snart kommer det en tid då jag förmodligen aldrig mer i livet får en sovmorgon :) så den var jag värd tänkte jag.. och lilla lovis hade inte väkt mig heller utan hon sov nog fint i magen hon med!
 
har märkt att lite folk börjat försvunnit ur mitt liv eller tagit ett rätt tydligt avstånd.. speciellt en person.. ja jag kan förstå honom till en viss del absolut men klarar man inte av att höra sanningen och sedan göra på detta vis då kan jag ta alla hans ord som skitnsnack senaste året! oerhört ledsen över det faktikst.. finns inga andra andledningar att bara lägga ner på det viset tycker jag.. jag saknar honom och hans sms men well well! jag som är sur gammal gravid och bitter i slutändan skulle jag tro, ska inte bry sig så mycket i hur folk lever sina liv, speciellt inte när man gör det av reen och skär kärlek.. ja ni kanske fattar banan man vart inne på.. omtanke!
 
hur som haver.. kommer hem idag och har absolut noll vatten i badruimmet och inge som helst varmvatten i köket.. hmm ja livet var som på topp då.. slutade med att jag blev en halvtimme sen till jobbet för fick lov ringa in förstärkning där hemma ! kan erkänna jag var liiite småå bitter just då faktikst.. halsbrännana gjorde inte Saken bätter ;)
 
puss och hej! / Bokor

kommer 1 kommer 12!

publicerat i Allmänt;
Okej,  nu tänkte jag att jag skulle beklaga mig lite grann igen.. eller beklaga och beklaga var nog lite fel ord men kanske skriva av mig lite onödiga känslor som kom upp här.. och kom en känsla som kom ALLA känslor! blir lite trött på det att så fort en sak kommer så ramlar allt annat också.. ? varför ?
 
insett att jag trivs bra med livet just nu som det är.. det här med att träffa någon ny var kanske inte min grej,  inte för att man provat så hårt då men ja skadade väl inte att tacka ja till en dejt..  men jag har börjat denna resa ensam och då känner jag att jag vill avsluta den ensam också? vore så onödigt att ge sig in i något som kanske bara gör livet ännu trassligare..! känns lite konstigt att det kommer från min mun efter jag alltid sagt det är allt eller inget typ,, våga prova och våga ta steget ut i det okända osv.. men just nu känner jag mig trygg och vill gärna stanna kvar där.. märkligt..  MEN allt hade varit betydligt lättare om man var två från början.. det tvivlar jag inte alls på..
 
har juh varit en del funderignar kring förlossningen.. vem sm ska följa med mig osv.. mamma har juh tjatat att hon vill med såklart... och jag har sagt OM nu fadern vill förlja så ska han få vara med på sin dotters födelsedag! men tvivlar starkt han vill det.. har han inte engagerat dig hittils så varför skulle han då vilja följa oss dit ? men hur som haver så önskar jag att han ville det..  många har frågat mig varför jag vill det och hur jag kan tillåta det isåfall.. hur jag kan vara så förstående mot honom och varför jag lägger ner tid varje dag att tänka på han.. ja varför säger jag? jag har kanske medkänslor för det såklart och tro mig jag ville verkligen inte "sabba hans liv" som han så fint utryckt sig.. jaja den personen jag absolut vill ha på min sida är givetvis min bättre hälft Emelie.. har sagt att hon ska vara med när Lovis föds vare sig hon vill eller inte.. det är den enda jag lixom kan tänka mig ha med mig in i rummet och som kan få min mor något sånär sansad! idag skickade emelie ett sms och var helt förtvivlad för hennes familj ska åka utomlands och hon ska bli medbjuden om hon vill.. givetvis är hon borta runt där lovis är beräknad.. hon frågade mig hur hon skulle göra ? och vad ska jag svara? klart jag kommer vara sjuuukt ledsen om hon inte är med och jag blir "ensam" just vid det tillfället också.. jag tycker absolut hon ska åka med familjen det gör jag och har inte nå som helst invändningar mot det utan hoppas då bara att Lovis inte väljer att komma ut innan BF.. iochmed detta så kom massa känslor fram.. att man går igenom detta själv försöker vara stark och glad varenda dag så man inte ska få höra att man kommer misslyckas.. och det är inte meningen man ska behöva ha dessa känslor och tankar då det vanligtvis inte går till på det viset att man ska behöva fundera vem som står och håller ens hand när ens barn föds!!  men givetvis rasade allt samman i tanken på att emelie "kanske" inte är hemma.., jag är jätte glad över att mamma är med givetvis men ni vet när man verkligen var inställd på nått och ville nått verkligen.. jaja jag ville absolut inte ge emelie dåligt samvete för kan juh hända hon ginner hem :)  klart hon ska fara med familjen på en bjuden semsterresa till sooolen.. det behöver hon verkligen och jag önskade jag kunde följa med.. <3 jag föörstår henne och hon hade ett jätte tufft beslut men fattade absolut rätt beslut att åka med familjen, men som emelie sa jag får ligga hemma på soffan sista veckan så hon hinner hem!! och som sagt "normalt" går man över tiden men i mitt fall skulle det inte förvåna mig om hon tittar ut på sista april för då blir hennes kusin Minella 1 år och min far har sagt att jag får föda vilket datum jag vill utom då.. han tyckte hans två barnbarn kunde få en varsin dag :)
 
ja medans jag ändå är i farten så kan juh tala om att ryggen är trasslig och det är juh inte så jåååvla Rockigt då! men för övrigt är det full fart på min lilla rövardotter :) lite irriterande då hon sparkar konstant hela tiden sen så fort jag lägger dit handen och vill känna så slutar hon! :( Lillkatten brukar ligga på magen och sova på kvällarna och helt plötsligt kör Lovis Vm i karate där inne och katten flyger upp och sedan idiotstirrar rakt ner i magen och fattar inte alls vad som händer.. haha.. brukar upprepas några gånger under kvällen :P lite småroligt faktikst!
 
gick ut offentligt på facebook i veckan också om vilken gåva jag fått och kul med så mycket posetiv respons och folk blir väldigt nyfikna.. och som jag alltid sagt så uppskattar jag frågorna personligen och inte via vänner.. mycket enklare om folk direkt frpågar mig för ja jag bits juh inte!
 
nej nu lär jag banne mig sova men känns som jag skulle kunna skriva på hela natten!! har P-möte i morgon och fixa massa papper till FK!!! :/ sen väntas nattjobb!
 
// puss och kram Bokor!
 

sparkar-

publicerat i
ja hur underbart det än är när lillfisen i magen sparkar och voltar runt som ett annat proffs så är det inte så rockigt när hon konstant efter 23:00 varje kväll leker ned kissblåsan! ♥ helt sjukt att det bara är 15 veckor kvar tills jag får möta förmodligen det finaste jag sett!

helgen har för övrigt varit sjukt bra!! Haft mycket kvalitetstid med fina tjejer ich en härlig promenad med henke! !! Igår startade jag dagen med emelie... åkte och morgon simmade i Vansbro! gillar dom stunderna vi umgås ! plockade sen upp tove.. drack oboy och pratade lite skit. tjejsnack!! :)

donade och snickrade i köket och sen kom lisa, fin kvalitetstid med henne. . så sällan vi ses! mycket trevligt. .

idag blev det mys med jenna och carro, hemgjord pizza och pratade grabbar. . såna diskussioner tar aldrig slut!! haha ;)

avslutade heela kvällen men fina fina bästa cissi ♥ sjukt vilken bra människa... hon bryr sig verkligen om sina vänner. . ge och ta!!

nu ligger jag i soffan och kollar på fråga olle dokumentären, rena rama porren!!!!! :O

// God natt bokor ♥



fattig och rik!

publicerat i Allmänt;
tänkte jag skulle fatta mig kort... gjort mig riktigt fattig genom att göra mig rik på en barnvagn.. :) fick även en bilbarnstol med på köpet som du kan ha på barnvagnen... så jäkla händigt! fick ner den iaf till 3800 för en teutonia-10 skapligt bra pris ändå! :)
veckan gick tookfort.. och som vanligt jobbar jag helg när det händer något roligt på byn... hoppas alla vänner har kul ikväll på kulturhuset! :)
helgen började väldigt bra iaf.. :) slappade hela dagen idag fram till en timme innan jag skulle åka och jobba,.. då tog jag en promenad och sen for jag.. :)

måste sätta mig i morgon och kolla över denna ekonomi och se hur månaden kommer att se ut.. det är juh för tusan bara 5 januari idag!!! hade juh också räkningar för 11000 denna månad.. hur är det möjligt på en månad? att åka upp till Ånge nästa helg kan jag nog glömma :/ får hälsa på syster när lönen kommer.. ! får nog vänta en månad till med hallen så den blir klar direkt när jag väl börjar.. vill inte ha den halvklar då får det hellre se ut som den gör! börjar få lite panik också på vad jag ska inhandla till lilltjejen kommer.. vad man måste ha och behöva... jag känner mig som en nål i en höstack.. lite lätt vilsen inom bäbisområdet faktikst :/ man hör miljoner saker fårn alla håll och alla säger olika.. omöjligt att veta!

hmm jaja ska ta med mig isvattnet och sätta mig framför tv:n och se på benjamin buttons liv! har jag nått att fara med några timmar framöver ;)

puss och hej! // Bokor

1januari 2013

publicerat i
ja idag är det årets första dag. . jag har iaf ett nyårslöfte iår och det är att jag ska då minsann ha en bebis ;)

gårdagen var kanon bra och dagen idag har med varit toppen..jenna och barnen har åkt hem, jag tog en promenad mot värken. vill verkligen få tillbaka rygg/ben problemen :( har känningar av det och känner igen symptomen.. händer det vet jag seriöst inte hur jag varken ska klara graviditeten, förlossningen och rollen som mamma! :/ för får jag det är jag bokstavligt talat dels då sömnlös och strandsatt i sängen, oavsett hur dagarna ser ut nu så är det promenad varje dag som gäller, enda som hjälper nu iaf! kiropraktor inget alternativ nu för lindrande smärtor.annars trött och slut bara men det går över nån dag! har ätit dessa två veckor nu så både jag och tösen inne i magen är nöjda ett tag framöver!! nu är det grönt som gäller!

sådan fantastisk känsla att ligga i soffan och varva ner på kvällarna och Lovis börjar "dansa" runt där inne.. ♥ jag är trött och hon vaknar precis i rättans tid! samma varje kväll.. känner henne även på utsidan om man lägger handen där.. ibland blir man så lycklig och ivrig och man vill berätta för någon eller be nån känna. . men varje kväll ligger man ensam i soffan... då man får lov le för sig själv och tänka att jag är iaf lyckligt lottad som får uppleva det jag! ♥

ute och letar vagn nu.. någon som har nå bra tips. . alla tips och råd om "bäbislivet" tas gärna emot med ett tack. . uppskattar det verkligen..



nej nu när rätt år har kommit har jag en del att göra! ! renovera klart är prio ett iaf. . vore härligt att kliva in i en klar och tjusig hall!!

puss och kram / bokor