1 månad!

publicerat i
min fina tjej blir en månad idag! ♡



och jag går runt här om dagar och spenderar alldeles för många tankar åt hennes far! !? varför? jag kan inte göra något men jag känner mig så sjukt frustrerad! hur tänker karln? kommer Lovis få en pappa kommer hon ha en farmor och farfar. . vet dom ens att dom har ett barnbarn till? världens finaste tjej !? Detta börjar gå mig på nerverna! ryggrad!

han har en sån fin liten tjej här som förtjänar en far det är inte hennes fel att det blev såhär. . det gör ont i mamma hjärtat när jag tänker att han inte vill ha henne eller hur han vill... man vill ju vid detta laget iaf veta lite hur man vill.. växer ett monster inom mig på många olika områden. . saker jag förut sket i som jag nu bara nej fy fan och tar tag i saker jag förut hade ryckt på axlarna åt. . märkligt!
vissa saker är inte okej och jag börjar könna behov att låta folk veta det. ..
jag har varit alldeles för snäll alldeles för länge och vad har man fått för det? mamma har alltid sagt att man tjänar inget på att vara för snäll och det har hon rätt i!

☆★☆

Lovis♡

publicerat i
















jag har upptäckt att mitt barn förändras så otroligt mycket från dag till dag.. hon har så många ansikten och utvecklar en mer tydlig personlighet för varje dag som går. . hur kan man vilja gå miste om ens en dag!!!!!?

9 timmar på benen! !

publicerat i
idag har det varit tropisk värme i oslo. . varmt som faaasen! vi har gått i stan i 9 timmar ich tagit en vilopaus i frongerparken! ♥ har bränt axlarna fint med en typisk bond bränna! ! ;)
druckit alkoholfri drink och ätit en tvårätters! i allt elände så ör jag för jäävla lycklig alltså! bara där att jag har en underbar dotter man lever för nu varje dag!!!

nu blir det eurivision och godis(vilket jag fan förtjänar) på hotellet.. i morgon bär det av hemåt igen men först ska vi till en udde och kika över havet. . hoppas det är lika bra väder i morgon med!!










sista bilden på lovis ör klockren! vilken liten kameleont! ;) flickebarnet blir ju 3veckor idag ♥♡♥
puss och kram!

ja vad säga?

publicerat i
tänkte skriva lite om gårdagens inlägg som verkligen skrevs i stundens hetta! ! det ör ju så att jag blir på krigsstigen när jag hör sånt och då är jag inte rädd för att dela ned mig av det till de som tydligen förtjänar det. .en del av det jag hört tog jag igår upp med denna person jag fått namn på och givetvis stämde inte historien överens med den informationen jag fått. . så jag kan inget annat göra mer än att lägga ner det... glad iaf jag skrev till denna person men trist iaf med lögner! önskar jag hade mer namn man kunde tala med om mer man hört hoppas folk har förståelse för hur man reagerar och gör när man hör det man hör.. sen kanske min käft ör stor den med då men ja!! ibland känner jag att jag räcker inte till . känner mig som en godis påse folk bara gottar sig i utan att fråga!
whatever!

åkte till fina dyyra Norge idag och där var det folk fest vill jag lova. . Jisses!!! :) vi höll oss undan dessa gator men har strosat runt på stan i 5 timmar nu!! ljuvligt. . min trollunge har i princip sovit heeela dagen i vagnen. . det har varit ren sommar luft ute. . hoppas morgondagen blir lika fin då vi ska ta utflykt till nått fint ställe och bara hade gött! ! :)






♥☆♥

droppen! !

publicerat i
ja denna dag har varit sjukt fin och bra!! 3 timmars promenad och strålande sol och jag har fått en fin bränna. det ör så tragiskt att dagen blir förstörd av att man får veta vad folk säger till folk om mitt liv!!! påstår jag inte vet vem som är far till min lovis! ?!? Eftersom jag tydligen satt på hela kommun. . vad är du för funtad mupp egentligen??? klart som fan jag vet! men ändå är du säker på "Viktor liljekvist" skulle vara pappan!? ska tala om för er att jag har ingen som helst aning om vem han är och har aldrig i världen ens pratat med människan. .. varför VARFÖR sprider man sånt. . ich jag vet fan inte vem du är heller och ändå har du så mycket att säga om mitt privatliv?
jag har tagit mycket skit och allvarligt talat har jag aldrig brytt mig vad folk säger men när det handlar om min tös blir jag vansinnigt förbannad! och är fan inte rädd att dela med mig till de som förtjänar det. . Visa lite respekt för fan och va glad för andras lycka!!!

ska man få lov att försvara sig och behöva blotta ens liv för folk ska sluta snacka, snoka och rota. . trodde jag redan gjort det en vända! ?

nej jag är världens lyckligaste bästa stoltaste mamma till min lilla tjej... det må ha varit en tuff resa hit och inte riktigt blivit hur jag tänkt men kan aldrig i världen vilja ha det på nått annorlunda sätt! att lovis pappa inte finns hör kan jag inte göra något åt.. önskar och ber varje dag att han vill ta del av denna underbara lilla varelse, han vet inte vad han missar...
☆★☆
nej himmel vad trött jag är. ska passa på sova nu innan tjejen vaknar och är hungrig. vi ska spendera helgen i oslo faktiskt.. hoppas på sol!! :)



bilder förlossningen

publicerat i


denna buld är tagen 3 timmar efter att vattnet gått :) ca 03:00 natten till fredagen den 26 april



lördag fm.. börjat fått regelbundna värkar kl är ca 10 på fm 27 april :)



kl är ca 13:00 och jag är öppen 6 cm :) so far so god! ;) ingen bedövning




här har jag börjat testa denna berömda lustgasen vilket var rena skiten.. satans hög mellan varje värk men helt värdelös under värk! klarade inte av att titta rakt för jag var sjukt snurrig. la av med den senare. . här är jag öppen 7-8 och började be om ryggbedövningen ist.. vilket jag fick vänta på i två timmar då det car lördag och de hade ont om personal!! och dom timmarna är svarta.. spydde minns jag att jag gjorde..



här har jag fått min bedövning ich börjar kunna hänga med i vad som händer igen.. öppen alla 10 men huvudet har bara lite mer ön en cm kvar innan det ör dags att krysta. . tiden står still.. kl är här ca 18:00 och huvudet flyttar sig inte alls nått under 4 timmar. . då får jag lov börja hjälpa till att få ner huvudet..22:00 börjar jag krysta!



kl 22:54 möts våra blickar för första gången.
min trollunge, min Lovis, det finaste jag sett!♥



♥♡♥




första dagen på BB då det bara va du och jag!♥



våran första mys morgon hemma i ilbäcken. nu börjar livet! ♡♡♥♡♡

Kan inte förstå att trollet blir två veckor i morgon! ?! gav er en liten snabb överblick överblick här över min förlossning!
puss ♥