Åh jag vill ha!!!

publicerat i Allmänt;

Såg ett hus idag i järnanytt.. slängde mig på datorn och gick in på hemnet.se, det var juh rena drömmen.. precis som i min fantasi hur jag vill bo... så jag skickade iväg ett mail direkt till mäklaren och det tog 20 minuter så ringde han upp och sa jag fick komma och kolla på huset redan på eftermiddagen.. så 17:35 anläder jag på gården och känner hur jag hela jag lyser upp efter första intrycket. Sen ser jag att det är fullt med folk där.. huset hade juh knappt hunnit komma ut på internet.. men men jag tog mig en runda ensam och kikade runt.. blev mer och mer kär juh längre jag var där!

härbrä, utehus och lillastuga fanns det med på gården.. gärdsgård runt hela gården och en ståtlig flaggstång brevid huset.. för att inte glömma tala om att huset med var ett gammalt avlångt timmerhus.. mycket mysigt..

skrev upp mig direkt på listan och då talar mäklaren om att alla fem "familjer" som tittade på huset var intresserade.. förbannat tänkte jag.. hur ska detta gå vägen när utgångspriset var 395 000? kommer bli dyrt för bokorkullan dåda.. jaja hoppas att många drar sig ur och att dom kan köpa sitt jävla sommarhus någon annanstans... man kan inte komma hit och köpa våra gårdar och sedan ha det som sommarhus en gång om året.. galet fel anser jag..(grinig) själv har jag en sommarsrtuga mitt ute i skogen vid sjön utan varken el eller toalett.. det för mig är en sommarstuga.. mitt smultronställe!! :)

så i morgon drar jag till banken för att se hur mycket dom vill låna ut till mig och se om jag ens har någon chans.. men jag hoppas det, skulle kunna ge mycket för den där gården.. läget var juh otroligt bra!!




nej om man ska ta och palta sig in i duschen efter dagens pw för att sedan kanske köra fyllon till falun ikväll.. vi får se :)

Tack och adjö!
// Bokor :)

*Friendship!*

publicerat i Allmänt;

Börja med att tala om att det är onsdag idag och jag har äntligen fått mitt kort efter två vekor..

Har haft en hel del funderingar kling min omgivning och mina egna tankar och liv... Det är något som stör mig en hel del. jag är väldigt glad som människa och unnar mina nära och kära det bästa i hela världen.. men vilka är ens nära och kära då? hur nära vet du att du är en vän? jag anser att vänner som försvinner från ens liv så fort det kommit in någon annan i deras liv kan väl inte vara en så kär? man kan inte rikigt ha tillfälliga vänner heller.. visst ha vi alla ytliga polare som man hänger med ibland men kanske inte delar hela livet med.. men dom vänner som du har delat många hemligheter med hoppades man nog att man skulle ha vid sin sida oavsett hur ens liv förändrats?

Kan känna mig både ledsen ibland och väldigt vrång också.. barnsliga metoder men en vänskap kan man inte ha med sig själv.. krävs två själar till det! Så Ta hand om dom ni bryr er om oavsett vad som händer, en rikigt vän står alltid vid dörren eller svarar alltid i telefon oavsett tid på dygnet!

en vän som dömer dig och pratar om dig och ditt beteende/handlingar bakom din rygg kan juh inte vara en sann kompis, men en vän som pratar med dig om ditt beteende/handlingar är väl ändå en sann vän? allas beteende har väl en orsak hur som haver?
man vill nog sina nära och kära det bästa oavsett hur sanning ser ut.. den kan vara hård ibland men det lär man väl ta.

folk som inte ens är din vän och ändå pratar om dig bakom din rygg behöver vi inte ens lägga ner energi på. det är väl lika bra dom pratar på om det gör deras dag/liv bättre.. förstår inte hur folk orkar lägga ner energi på sånt ,nu när sommaren kommer och det finns så mycket i livet att glädjas åt än en annans människas privatliv som man oftast inte vet hur ser ut egetnligen.

vi alla har nog tagit mer skit än vi förtjänar genom livet och oftats så finns det ingen grund.. men varför ska vi vara så rädd för vad andra tycker jämt? så länge man lever sitt eget liv och vet själv hur det ser ut så är det väl bra? må bra och var lyklig.. du får aldrig uppleva samma dag två gånger!


Har funderat väldigt mycket på att flytta. skulle så gärna vilja köpa ett hus som ligger mysigt och fint som jag kan pyssla med här på landet.. less på att bo i lägenhet och har aldrig trivts särskilt bra i den heller. husen växer inte på träd och dom som kommer ut hinner många sthlm snabbt att köpa.. dom måste vara gjord av pengar för dom ska ha alla hus till varje pris.. tycker det är väldigt tråkigt.. spec när dom ska ha stora villor här i byn som bara en sommarstuga.

nu ska jag ge mig ut på en härligt lång promenad och ägna en tanke och min lilla lilla vän som ligger i mora.. hälsade på henne igår och trots allt elände med krossad fotlet och allt där till så hade hon humöret uppe.. Med henne i närheten är mitt liv som Bäst!

Kram på er!!!

pengarlös och brutna ben!

publicerat i Allmänt;
denna dag har varit både bra och dålig.. kan juh ta och börja med det braiga..

tagit mig en rikigt Pw idag och insett hur skönt och lätt det är att promenara om man har matchande pumpande musik till..! flyter på fint och svetten kommer krypandes på en!! varit hos henkeboy och grillat.. mycket gott, så tack för maten :) sen har jag jobbat med Ingela idag på jobbet så man fick en bra start på dagen redan då hon klev innanför dörren! :)

ska vi ta det mindre roliga då.. fortfarande har jag inget bankomat kort och det betyder juh då att jag inte får ut nå pengar.. men som sagt så står det juh banker lite här och där dit man kan gå och ta ut pengar kan man tycka.. trodde jag iaf.. helt plötsligt har dom slutat med kontant hantering? Hur fan ska man i framtiden få ut nå pengar då om kortet går sönder eller blir stulet eller nått? totalt jävla sjukt.. stod där i blge och hade inte ett öre.. så det var juh väldigt imponerande!! fick mitt hömör att sjunka till nästan till botten!! men men jag bet väl ihop och tänkte snart är det onsdag och då kommer kortet..

väl i borlänge får jag jätte tråkiga nykter.. älskade vännen har brytit benet!! skulle upp på hästen och tappade balansen typ och ramlade av.. det värsta är väl inte bara att hon brutit benet stackarn och får lov gå med gips halva sommaren utan hon hämtade hem hästen i fredags så det var väl andra gången hon skulle upp på hästryggen.. lilla lilla Emelie Nordin.. jag tänker på dig och hoppas du håller humöret uppe iaf i sommar.. ska nog se till att du får kul fast du bara har en brukbart ben!! :) puss på dig! *

mja avslutade denna kväll med en varm dusch iaf.. krypit ner i sängen och kollar på sjätte sinnet.. det enda felet nu är att filmen går på 3:an och det betyder juh 14 reklampauser..

jaja god natt :)

// Bokor

sommarhelg!

publicerat i Allmänt;
Jaha då var det söndag kväll och helgen är snart över och jag är inte ett dugg bitter över det faktikst.. helgen har varit fantastisk även fast jag jobbat större delen av den.. den lediga kvällen igår satt jag i skålbyn och babblade skit med trevlut fölk sen for jag ut på äventyr med henkeboy, vi tog MC hans och for, riktigt roligt må jag säga.. och fort gick det :) drog till borlänge för att överaska syster som hade ett sju jäkla kalas hemma :D tänk att det är så roligt att prata med fyllon när man själv är så nykter :P själv har jag då varit nykter precis hela maj.. lär juh erkänna att man har varit bra sugen på att ta ett glas vitt nu i solen, men nej nej 4 veckor sa jag och 4 veckor har det gått.. klappar mig själv på axeln och är stolt :) !! dom första 4 månaderna som gick har det juh varit en hel del kalas och jag antar att det blir väl inte en allt för lugn sommar heller.. man ska juh hinna vara med på allt som händer.. men det är juh så roligt då! :)

I morse kollade jag på reprisen av eurovison, men det gick juh inte att undgå innan att Loreen drog hem hela kalaset.. Tur det finnns facebook ;) tycker låten hennes är sjukt bra men tycker ändå hon sjunger så otydligt live? men som det såg ut så gick det juh bra ändå.. Hejja Sverige!! :D

Efter det for jag upp till Huln och hälsade på mamma och gänget som hade det gött i solen.. la mig på bryggan och där låg jag väl halva dagen tills det var dags att bege sig mot jobbet.. dumt att klaga!

veckan som kommer blir en dryg vecka.. jobbar heeeela veckan lång.. lite tufft det när man jobbat en långhelg innan.. men ja som sagt bara att bita ihop helgen kommer väl så småningom den med :)  då det är dags att fira min absolut underbaraste Emelie som fyller år :)

Puss! <3





hundlös och fattig! :)

publicerat i Allmänt;
Mja idag är det juh Torsdag.. förstår inte hur fort veckorna går nu för tiden..  har varit en väldigt billig vecka för Bokor iaf, eftersom jag inte har något fungerade bankomatkort..! hur lång tid ska det ta att få ett nytt egentligen? väntat 8 dagar nu,  skamlat småpengar hela veckan och enda posetiva med detta är väl att jag inte kunnat tanka bilen så jag har fått lov knata eller cykla dit jag ska.. och bor man på landsbyggden så är man egentligen i stort behov av bil! Tur man har fantastiska vänner som kör en till jobbet :D

Ja just det, rev ut alla mina kläder ut garderoben när jag kom hem från jobbet i morse och insåg att jag har ett överflöd av det, ändå säger man var och varannan dag att man inte har nå kläder..?  insåg ganska snabbt att det skulle ta tid att rensa allt så jag gick ut på gräsmattan och la mig istället.. där låg jag i 6 timmar.. mycket skönt! blev en liten motionsvända idag med men det var så otroligt hett ute så det fick bli ett intervall pass..

Hmm.. ja,Tottemannen är på parning. han blev nyss hämtat och blir borta några dagar.. hur ska jag klara mig utan min lilleman? kommer vara sjukt tomt i sängen iaf.. gillar inte rikigt att hon hämtar honom och parar för när han kommer hem igen så är han helt uppspelt och jätte konstig.. inte riktigt rumsren heller? varför? skit jobbigt tycker jag att det är.. och snart är jag utan dagmatte också eftersom han absolut inte är rumsren hos henne.. fast dörren står på vid gavel och han är ute och leker så går han in och gör sina behov? och bara hos henne? 
ja jag vet inte.. hoppas han inte blir borta alltför länge iaf!

Nej om man skulle ta och kolla klart på den här sångtävlingen som håller på på t:n, men är såå sjukt trött redan,hela kroppen är varm.. kan nog ha något med värmen att göra.. tar på krafterna att sola en hel dag.. konstigt :)
men har iaf sovmorgon i morgon, guud så underbart!! :D

Godnatt**
// Sandra

Nr 1*

publicerat i Allmänt;
kallas livsnjutning :)
Hejsan hejsan..

Jag har funderat mycket under det där med att blogga och har alltid trott att det inte rikigt är min grejj men sen började jag skriva dagbok för hand som resulterade till att jag fick skrivkramp tillslut, så ja varför inte prova ha en blogg då där jag kan dokumentera hjärnans aktiviteter på ett snabbare och enklare vis.. :)

Tycker att humöret är värligt bra nu när sommaren äntligen har hittat till Dalarna också..Fantastiskt skönt!!  
Har legat ute i solen i två dagar nu och njutit med en tidning och massa isvatten.. läste juh igår då i en tidning att det var väldigt bra för huden att sola 15-20 minuter om dagen..  solen gav juh massa bra D-vitamin till huden :) det var juh bara hälsosamt.. så sola hälsosamt och gör inte som jag - toooknjuter i två dagar så jag har lyckats bränna upp hela ryggen.. det är då varken hälsosamt eller skönt!

Förutom att bara slappa på en filt så har jag även börjat inse att bikinin har krymt sen förra sommaren så jag tog tag i det nu början på veckan.. bra tajming med finvädret och allt, trodde gårdagens springrunda skulle ta mitt liv men det gick bra och benen är lite slö idag :) Har även inskaffat mig en sån där "AbCircle" och den kan jag stort rekomendera! Tar otroligt bra på våra underbara kärlekshandtag och ger en fin midja samtidigt som magen får sig en omgång med! :P

första inlägget skrivit! Tack.

/ Sandra :)