inflammation och feber

publicerat i Allmänt;
på allt elände som härjar i livet har jag åkt på inflammation i munnen och feber. . :/ nätterna är hemska då jag inte ens orkar lyfta mitt barn :( nu på dan är det Alvedon som gäller så jag kan vara på jobbet iaf.. Märkligt att vara tillbaka på jobbet men behövs om vi ska överleva vintern!!

bilder

publicerat i Allmänt;
lovis och jag va till simhallen för första gången förra veckan ♡




sittdelen har åkt i i vagnen vilket uppskattas stort av Lovis! :)


nya jackan och dom fina skorna hon fått av stiin hade hon på sig när vi va på babycafe :)


hon har rullat från mage till rygg också. . på golvet :) sötfis!




bild från dopet, ♥♡♥



pappa Lovis och Minella ♡♥♡

friends forever?

publicerat i Allmänt;
det har hänt så otroligt mycket sista veckorna och jag har mått / mår alldeles för dåligt för att prata om allt. . ligger dock vaken hala nätterna och grubblar.. jag har tydligen mist min mest värdefulla bästa vän och vet seriöst inte varför. ibland funderar man om man fortfarande är 15 när man inte ens kan prata och lösa saker. .. men dom säger att folks handlingar bevisar mer än ord... allt detta äter upp mig innefrån.. jag är inte perfekt, jag och både säger och gör fel ibland och förväntar mig inte att någon annan ska vara perfekt heller... men jag vet att jag struntar aldrig i mina vänner oavsett! det gör mig ledsen när folk struntar i mig och min lilla Lovis pga av sina egna val... men alla säger man måste förstå. jag förstår men jag förstår inte varför? Ibland lär man faktidkt
tänka på sig själv vad som blir bäst just nu och blir man bortvald pga av det så ska jag sluta snyfta..

alla runt om mig frågar heela tiden om jag har någon kontakt med Lovis pappa och vad han säger och vad han ska göra. . ska han träffa Lovis mm! det börjar bli oerhört jobbigt att besvara samma frågor minst en gång om dagen i typ ett års tid... Eftersom relationen med honom börjar för mig bli ohållbar. . det är så mycket jag vill som inte blir... så mycket som jag försökt och varit snäll och provat för att göra det så enkelt som möjligt för honom. . jag orkar inte mer. . jag vill börja blicka framåt! han kan ta sitt fega arsel och slå ner det på en stubbe och sitta kvar där. . tölp!

usch jag har inte sovit någonting för dessa två sakerna varvar tillsammans i mitt huvud... och givetvis massa annat. . bara nämna lönen, 8900 kr, snart vinter och jag lär börja jobba helg i oktober, hur ska allt gå runt, har valt att gå och tala med någon utomstående annars bryter jag samman snart. har så mycket känslor som väller ut i form av tårarna och ostabilitet! :(
Lovis är det bästa jag har och jag vill vara den bästa mamman och förebilden för henne..

jag hade ett oerhört fint dop för min lilla tjej! 60 personer närvarade på Lovis stora dag.. det regnade men det gjorde ingenting! slet som ett djur till mitt i natten i trädgården hela veckan innan och ja jag har många att Tacka för bakhjälp och mamma som hjälpt att betala blommor och blad!

ikväll är det kräftkalas och brännboll hos gumme. jag har fixat barnvakt och ska ta med mig en flaska rött och gå dit och prova slappna av lite!!!

pyssel :)

publicerat i Allmänt;
har pysslat klart med den gamla soffan som stod ute på gården helt förstörd och såhär blev
resultatet! :) först kommer förebilden :)







och lillfia hon satt så nöjd brevid och titta på medans mamma donade :) fast em matpaus blev det!

ja nu blir det att åka till musdoktorn och kolla om musen är redo för lite käk igen! ! höhö! nej då.. rutinkontroll iaf, sen hem och fortsätta! ♥

stressigt men make it work! ;)

dopet♥

publicerat i Allmänt;
ja nu är det nära till lilltösen ska döpas.. allt skulle bli så prefekt och välplanerat och sedan med helgen fick man veta det som i princip förstörde allt..
men nu har jag börjat tänka om och det kommer bli en dag att minnas... alldeles perfekt ändå, lilla lovis dopdag! ♥



men mitt lilla hjärta hon har verkligen vänt mitt liv uppochner! :)