det rullar framåt :)

publicerat i Allmänt;
det har varit två intensiva veckor hemma i ilbäcken. både till det positiva och till det lite negativa. rörigt alltihopa och jag vet inte vad jag vill tänka eller känna i allmänna livet som det är just nu, känner mig känslomässigt kall och stel. rädd och bara egoistisk, men jag vet en sak och det är att jag trivs som fisken i vattnet på 112 och att detta kommer blir en himla bra sommar tillsammans med familj och vänner, omringa oss med folk som bryr sig om oss, vänskap och kärlek! :) heeela denna vecka har jag bara stått med röven i vädret i trädgården och slitit som ett djur. det är så kul! jag vill få iordning och fint, så det blir trivsamt att vara ute. Lovis har fått en gungställning och en studsmatta, nu fattas bara sandlådan.
Lovis har också börjat blivit bekväm hemma igen. dock otroligt rädd för gräsklipparen :/ hoppas det går över för det komplicerar vardagen på sommaren lite om jag inte kan klippa då hon blir så ledsen.
 
en vecka kvar att jobba sedan har jag semester!! och inte nog med 4 veckors semester jag är ledig varje helg fram till sista helgen i augusti. blev lite ändrade planer ang semisen så vi skippar Strömstad då jag inte har råd att åka ensam men ska försöka få till en tur till Furuvik eller något dyligt med Lovis. sedan ska denna morsa ut och svänga vecka 27 vilket jag kan behöva känner jag. då är det höljes, tillsammans med vindunken husvagnen campingstolen  min Gina och mina 2 favoritsystrar kommer den helgen nog att rocka loss rejält. :) blir en helg att bara njuta av stunden och förhoppningsvis vädret. 
lite märkligt faktiskt att vi alla 3 bokorsystrarna nu e singel... har nog inte hänt sedan vi gick i grundskolan, för varandra gör vi allt det ska alla veta. <3
Malin<3
 
nej nu ska jag ta och hämta min lilla trollunge snart så kanske vi tar en premiärfika på fårhuset idag vem vet eller så ska vi kasta buskris från trädgården. undra vilket Lovis väljer om jag frågar henne :D