semestern är slut!

publicerat i Allmänt;
jaha då var man tillbaka till verkligenheten och två veckors ledighet fick man iaf.. första veckan tillbringade jag väl i malung och den andra veckan donade jag med huset.. målade och flyttade klart.. ser ut som ett bombnedslag hemma men blir nog bra.. på kuppen åkte jag på en idiotförkylning samt övertryck i lran och inflammation i höger öga! jätte kul.. :P

hann väl med lite roligheter förra veckan med.. var i tommy och kims stuga och hade det bra ensa soliga dagen.. åkte ring och solade och badade med cissi och pojkarna.. mycket trevligt.. for två vänder till sunne också.. vilket också var mycket trevligt.. ena dagen nykter och chaufför.. kollade in larz kristerz och vimlade blands fyllon... på lördagen drog jag med mig tina och den resan glömmer jag aldrig mer än så behöver jag inte säga.. for iaf dit för att se björn rosenström och ja såg han gjorde vi inte men vi hörde han iaf.. rätt lyckat!
just ja på fredagen hade jag totalt fredagsmys med jenna och hennes två små hjärtan <3

idag så har jag svettats hela dagen.. njutit av det fina vädret på min förbannat snabba gräsklippare.. passade på och få mig en fin bränna på köpet.. haha! gick loss på trimmern också och det resulterade i att jag var grön hela jag när det var klart.. att ha kläder på sig är att rekomendera!! jobbar en natt nu sen är jag ledig i en vecka till.. inte så dumt det inte.. blir rättvik i morgon i willys jeepen.. kungligt.. sen på torsdag drar jag ner till falkenberg med pappa och familj för att kolla på buskisarna och gå på ullared.. ( som om man inte var fattig nog redan) ;P haha! vore faktikst ganska underbart om det kunde få vara lite fint väder den här veckan man vad jag hört så skulle det bli regn och åska i några dagar här..
nu är det bra nära att man bokar en resa till solen.. absolut sista minuten och bara har det bra.. tar nog med mig jennakullan!!

pallra sig in i duschen och trycka i sig alla mediciner fröken doktor gav mig igår så kanske jag med blir frisk någon gång.. helt övertygad det skulle gå fortare om jag bara låg hemma i soffan och tog det lygnt.. men vem fan har roo till det då??

Puss
/ Bokor <3

dansbandveckan!!!!!!!!!!!

publicerat i Allmänt;
äntligen söndag och veckan är slut..
med en hel del fylla och massa vin och lite skäll från  mamma så har jag lämmnat malung för detta år :) lär väl ta ett år till innan jag sätter min fot där igen! Har haft det så sjuuukt jävla roligt och träffat så mycket roliga människor så det finns inte, mitt mellan alltihopa hann jag fara till huln på visafton också i fredags.. tog mig en vilodag och det var i tisdags och då var jag chaufför och det var med göörsköjj.. levt på langos och rödvin.. ultimata dieten. eller inte.. :P
Haft Ann på besök nu under helgen också och han har agerat sandras privatchaufför.. mycket snällt och mycket roligt att träffa henne.. för vi ses juh typ inte ens en gång om året annars.. hoppas det inte tar lika lång tid denna tills nästa gång!?
Förstår inte varför man tycker dansveckan är så rolig.-. samma sak varenda dag och man lessnar fan aldrig.. men nu kan jag erkänna jag är bra nog less på order festa.. fick en förkylning och idiotont i örat på köpet efter denna vecka.. må hoppas det inte är öroninflammation men ja... låten "hjärtat bankar" kan jag nog baklänges om så nån vill veta.. eller vad säger du tove? sjuuung ut bara!
Onsdagen blev det trassel med chauffören då jag vägrade åka hem med mina vänner så jag blev kvar i malung bra nog länge.. fann stiin och gänget så hon erbjöd mig en plats vilket uppskattades otroligt mycket.. slutade med att Tiger kom på den geniala ideen att vi badar i almasjön där mitt i natten på hemvögen.. jovisst.. hoppade i ALLIHOPA och jag hade tydligen mobilen i BH:n så den funkade juh inte så bra efteråt.. kastade den i backen också av ren ilska vilket inte gjorde saken ännu bättre.. men men kul var det.. sönderskrapade fötter också.. och så mycket raggningsrepliker man provat.. HAHA!! ja säger bara en sak.. vi sular på rejält när vi väl är i farten.. :P
 
måndags hade jag som en liten inflyttningsfest i huset.. för där har jag kommit in också... inte kommit iordning än heller eftersom folk hela tiden ska hälsa på och det ska drickas kaffe och ha husesyn :P men snart så.. i morgon far jag till borlänge och köper färg.. för banne mig vad jag ska måla innertak i i morgon.. ny mobil ska jag givetvis också köpa.. himmel vad jag ska dona denna vecka.. sista semesterveckan och det kä'nns som det är den här veckan jag verkligen kommar ha semester... veckan som va har juh bara gjort mig helt slut som artist då :P
 
lite ensamt här hemma kan jag känna.. allt är så mycket större än vad man är van vid.. så inatt tror jag att jag sover på soffan till en film ist för att gå upp och lägga mig i sängen... må ringa nått tv bolag och fixa kanaler också kanske.. huvaligen vad mycket saker det är på hela tiden!!  torsten han stormtrivs vart fall han på gården.. inte frisk någon stans han.. haha mattes mysgris!
 
Nej ta och trycka i sig två alvedon till och se om örontrycket släpper lite så man kan sova.. vore nog bra om jag höll käften hela dagen i morgon... halsen och rösten mår juh inte heller så bra.. fäddi mäddä!!
 
kram
// Bokor!
 
 

packa packa!!

publicerat i Allmänt;

ja idag har det storpackas inför flytten, ser ut som tredje världskriget hållt till där så nu händer det saker iaf...
må tacka damerna för hjälpen och i morgon får jag nykeln så det är bara att dra till huset direkt! jag är såå taggad!
ser ut som jag blev av med lägenheten iaf.. helt fantastiskt :) skulle juh vara jobbigt att betala dubbelt i 2 månader..

efter all packning for vi till tina och dampade loss rejält.. underbar dag!

Dagen började lite halvkasst men det gick över rätt snabbt som vanligt :) nu ska jag palta mig in i duschen och sedan prova lägga mig få se om jag får nå sömn inatt då.. senaste två dagarna har då vart fall inte blivit mycket eller!!

// S.Bokor
 

örk int!

publicerat i Allmänt;
nej vet ni vad att jag orkar faktikst inte! nu är det Sjukt mycket på i skallen och i livet.. lever som ett annat dampbarn och kan fan inte koncentrera mig en gång! kan heller inte sova om nätterna så vad är det för fel?

Less på folk och vad dom snackar om och ännu lessare på folk som lyssnar på allt skit! BLÄ!

jag har iaf bestämt mig att när jag flyttar in i huset så ska det ske allvarliga ändringar i bokors liv.. tänkte börja med att prova sluta RÖKA!!!! så eftersom jag ska göra det antar jag att jag blir helt utan vänner en stund. kommer väl vara stup sint dagligen skulle jag tro!

känner att jag vaknade på fel sida nu.. tråkigt.. blir nog bättre bara tina och jenna kommer hit!
en helg uppe i sommarstugan hade juh inte suttit helt fel.. må ringa barren och fråga om vi ska dra dit någon dag under semestern!!

// Bokor

Simmarhelg och 30års kalas

publicerat i Allmänt;
Ännu en helg har passerat.. total kaos i vansbro under helgen men jävlar vad mycker folk man träffat.. så kul! började juh fredag med att sula på hemma hos henke för lite 30 års kalas.. kvällen började med underlig informaton men ja som man sagt många gånger förr så var det väl antagligen bäst så.. konstigt nog begriper jag inte varför jag tog åt mig så förbannat.. men bra det sker i tid så det inte blir värre sen när smällen kommer men antar den hade gjort det tids nog,.. färdigt med det!  sulade vidare under kvällen och och roligt hade jag tammefan :) lördagen kom vädligt snabbt och bara att ta nya tag.. for hem till tommy och fick oss en rikigt fin middag jag sällan glömmer.. otroligt gott var det! Tack så mycker.. avslutade kvällen med flottaren och gick och la mig 6 på morgonen eftersom jag var hemlös just den natten eftersom jag hade tvp simmare från sk¨åne boende hos mig.. snäll jag då.. hamnade iaf på henkes soffa i sked med johan!! haha.
 
söndagen var rätt lugn.. slappliv hos cissi på kvällen med god mat ( strips och hamburgare) hon är väl för underbar den där hagbergskullan! <3
 
mja ska väl inte sticka under stolen med att det är dåligt med sömn i livet sen när man väl får sova och vill sova då igår det fan inte för det är så förbannade kvavt ute!! totalt omöjligt.. slutade med att jag försov mig...! förbannat tänkte jag..
alla dessa funderingar som snurrar i skallen tar kol på mig.. totalt noll i fokus och fgör fan ingenting.. borde ha packat i snart en vecka och idag har jag fått 3 kartonger fyllda på lite mer än tre timmar! otroligt va..
totalt ångest över att jag ringde och idiot skällde på victor i fredags med.. nö elak jag då.. men ja han sa det var rätt det jag sa men att det sved.. hur som hver så behöver man inte vara stup sint på folk iaf! ?
 
jobbat med bästa stiinoon idag med.. underbart att ha kullan hemma så hoppas hon stannar här nu!!
 
tar och skiter i packningen nu och slår på en film ist med kimelim!
 
God natt!
 
// Bokor
 
  
 

Fartkamera IGEN!!!!

publicerat i Allmänt;
jaha då har det hänt igen.. förbannade fartkamera!!!!!
åk aldrig bil med tina modigh det är att rekomendera.. men snäll som hon var så köpte hon mig iaf en orkidee i förlåt present.. väldigt snällt! :)
jaj böter på 2500 drabbar väl ingen fattig.. och ifall Tiger läser dettta ska jag bara tala om att det känns fan inge bätte av att jag bloggat om skiten!

kastar in handduken nu och säger tack och god natt i morgon bär det av till borlänge med pojkarna och sen blir det sanering av lägenheten!! äntligen snart helg!

// Bokor!

HÖLJES!

publicerat i Allmänt;
Jaha  ja då var denna höljes helg över och vi var åter tillbaka till måndagen och arbetet!
 
Ska tala om att jag har haft det så roligt i helgen att jag inte ens kan beskriva hur kul det var.. träffat så många underbara roliga människor och festat och mått bra.. inte ens varit bitter över regnet ;) haha. längtar redan till nästa år.. men kanske ska vara lite mer seriös och fundera över det där med maten.. lite lååångtråkigt att äta tre kalla korvar om dagen med hamburgardressing på i tre dagar ;)
 
 
 
jag och jenna och cissi det är ligan det. men jenna var då den sämsta campingpolaren man kunde campa med.. för hon såg vi då aldrig till ;) var juh bara på frining hon då!!! cissi dök juh upp på fredgen också, hängt med massa järna folk och massa äppelbo folk och massa gävle folk och tilloch med från södra värmland tror jag :) ja som sagt mycket hände det i höljes.. men ska aldrig sluta förvånas över någonting :)
Jag var en trött och sliten krigare igår när jag kom hem! Blev juh några riviga dagar,  Lik förbannat kunde jag inte sova.. och Tina modigh tvingade mig till vansbro när kl va 20:00, blev jag juh sittandes där också till hon va nära på 22:30, hon är juh inte klok på en fläck den där kvinnan, haha!! <3
 
Skrev kontrakt på huset idag, känns otroligt bra.. men först och främst ska jag hjälpa mamma och flytta denna vecka sen ska jag sanera min egen lägenhet i slutet av veckan eftersom jag har massa simmare som ska bo hos mig. kan juh vara trevligt om dom får bo rent iaf :) så själv ska jag bo hos bästa cissi i helgen jag da.. jag som skulle vara nykter till helgen, men så blev det juh inte när henkeboy fyller år och tina i princip bestämmer ens liv lite lätt :P kalas i äppelbo på lördagen med trevliga folk och nån köttbit skulle det ligga på grillen också :) kommer nog bli en rolig helg.. jag som ville så gärna till gävle på Getaway också.. hade juh hunnit med det om jag åkte på torsdag och kom hem på lördag, men biljetten dit gick juh på 1600 spänn och det har bokors plånbok nog inte råd med... typsikt tråkigt hade varit skojj att parta med dom där borta faktikst!!! men men :P just ja henke fyller juh på fredag också så jag slipper väl inte undan då heller kan jag tro :) finpojken blir 30 ;)
 
**Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerabart och ångra aldrig någonting som fått dig att LE!!! *
 
// Bokor