söndag 1 juni

publicerat i Allmänt;
jag tycker tiden har gått så galet fort senaste året och inte bara att tala om dom två senaste månaderna? känns som jag bara vill stanna upp och stå still ett tag nu! det är redan juni och sommar och Lovis springer för fullt och är mer vild än tam.. den lilla tjejen om hon kunde sitta still någon gång.. önskar jag hade ögon i både nacke och öron!
det har ordnat upp sig på en hel del plan och mina axlar har inte varit såhär lätte på två år typ.. härlig känsla och jag förtjänar den verkligen efter allt som varit! skönt att kunna ge sig själv en klapp på axeln och tala om vilken jävla kingmorsa Lovis har! Det känns som det blir ljusare för oss båda två och jag hoppas det håller i sig så också :)
 
ja det har juh varit val också och folk har röstat det är nog det enda som stört mig lite här till vardagen. hur folk gör påhopp på andra bara för att det står bakom ett parti, gäller väl mest SD offentligt och jag själv är juh blank för jag vet inte vilket parti jag står bakom då de flesta parti har något som tilltalar mig.. men jag tycker absolut inte att man ska kalla någon som röstar på SD för att vara varken rasist eller dum i huvudet jag menar en politisk åsikt speglar väl inte vem men är som person eller vad man har för sig i livet och vilka? behöver inte visa vad du har för syn på människor och världen heller! sen finns det förmodligen hur många som helst som är rasister som står bakom SD men man bör juh ta reda på fakta och kunna resonera om saken innan man kastar bort folk.. märkligt att man inte hoppar på tex moderaterna lika då som anser att rika ska vara rika och fattiga fattiga typ i ett överdrivet ord.. eller som anser att Sverige är ett fungerande bra land idag när dom står i makten ? är det verkligen okej att låta dom äldre/gamla tex lida som har byggt upp detta land osv.. ? ja frågorna är oändliga och alla har rätt till sin åsikt men ingen ska behöva få skit kastat på sig för att man har en och väljer att yttra den.. folk borde diskutera saken ist för att bete sig som de gör.. jag menar alla vill vi väl värna om miljön också ? men skulle jag rösta på miljöpartiet så skulle mitt liv bli hårdare då jag bor på landet och är i stort behov av både bil och bensin.. men förde gör jag väl allt för att miljon ska bli bättre men ibland lär man kanske tänka lite på sig själv också kan jag tycka..
angående SD att dom stiger så mycket lär det juh finnas en förklaring till ? någonting ser juh till att folk vill rösta på dom ? kanske där man ska börja gräva ist och ställa frågorna..?
gissar högt på att många där ute nu kommer kalla mig rasist också för att jag yttrar denna åsikt men men..
 
semestertider är runt hörnet och det ska ske så mycket roligt i sommar.. :) äventyr kalas och en hel del bara semester.. ska renovera hus och dona klart hemma innan hösttider närmar sig..
Dessutom börjar lovis på dagis vecka 34 :)
på tal om mig själv så vet jag inte vad jag kommit in i för form känns som jag inte avslutar nått när jag väl påbörjar.. denna träning går framåt men inte som jag vill.. varför kan jag inte ta mig tiden att engagera mig på riktigt!? jag blir tokig bara skjuter fram allt hela tiden! men nu har jag gett mig fan på att det ska gå hela vägen ut :)
till helgen blir det crusing då skaffar Bokor barnvakt och tänkte ta sig ett gäng glas vin och bara umgås med alllllla mina goa folks!  :)
 
puss!