1015*

publicerat i Allmänt;
hej hej
 
Nu är det ett nytt år och jag har haft en fint 2014.. störst av allt hittat jag en otroligt fint man jag tänkte och hoppas att tillbringa resten av livet med.. blev lite krångligt där i mitten ett tag men jag flyttade tillslut från mitt hem,lämnade mina vänner min familj för honom och hoppas innerligt jag kommer trivas bättre i gärdet.. jag har otrolig hemlängtan det ska jag inte ljuga om.. väldigt jobbigt ibland och jag vet inte alltid hur jag ska hantera den.. vem jag ska ringa eller gå till först.. alla e så viktiga för mig.. mina tjejer..! jag trivs bra i grangärde också det gör jag men jag hoppas det bara kommer bli bättre och bättre.. att jag får mer ett liv där.. nu känns det som jag bor där men har hela livet i Vansbro kommun. fast jag har en otroligt fin familj nu, det värmer att komma hem till dom varje dag :)
 
hoppas alla hade en fin jul å nyår.. vi firade nyår i goda vänners lag hemma i dala-järna.. blev ett kanon slut på 2014! fick vara där man kände sig bekväm och hemma.. äta god mat och gott dricka.. se på fyrverkerierna i skålbyn och bara skratta och må bra.. ja får juh inte glömma att nämna grevinnana å betjänten också som man såg så tårarna sprutade.. ja alla utom Emine å Emil, dom hade premiär på det iår och tyckte det var skitdåligt!!! senare på kvällen gick jhag och johan till martin och angelica som hade lite mer festligheter, kul att träffa alla!! sång och musik i några timmar dör sen blev det natta :) några glada nyheter fick man reda på också under kvällen, kommer hända mycket 2015. bara massa kärlek :)
min bästa vän ska gifta sig också.. så otroligt glad för hennes skull/ deras skull! vi ska åka på husvagnssemester också hela ligan till daftö.. tre barnfamiljer! goda vänner och massa lek och skratt! :D
 
jo nog händer det en del kul detta år redan vad vi vet resten får väl ödet utvisa! :) just nu vill jag iaf ha lite snö så vi kan åka pulka och bob som vi pratat om i en evighet känns det som!
men julen och nyåret blev iaf vitt det var juh inte så pjåkgt det!
 
lite skönt är det också att få börja jobba igen så man kommer in i rutinerna igen och vardagen.. allt blir så knas när man är långledig ;) hehe. skönt såklart att vara ledig men ja skönt med vardag också :)
 
sist men inte minst.. morsan har fyllt 50 år och sitter nu i Sri lanka! utan mamma vet jag inte hur livet skulle hålla ihop. hon driver mig till vansinne ibland men nog är hon den bästa och viktigaste vuxna människan i mitt liv.. må hon alltid stanna hos mig för annars har jag ingen aning om hur jag ska kunna stå! all kärlek till henne!
 
puss!