ryggont å jävlig

publicerat i Allmänt;
åhh denna rugg tar knäcken på mig andra dagen nu den förstör för mig! :'( vill ibte gnälla så jävla mycket heller en kan knappt stå upp nu och att gå till kiropraktor massör tillåter inte ekonomi just nu då det krävs mer ön en behandling!

Johan och Vinna var hit idag, vi var till jan å Therese och myste lite med fika i solen... glass å jordgubbar... det var sån där kvalitetstid om ni fattar.. toooktrevligt och mysigt :)

jocke titta hem en sväng idag också men stackt som en avlöning direkt! :( pojke!!

nu ligger jag till sängs och ääääntligen har long island medium börjat med en ny säsong ♥
god natt folks!

4 dagar sent!

publicerat i Allmänt;


såhär gick det sist jag skulle blogga. . hela skiten hängde sig och jag blev så less att jag vägrade skriva om allt!!

Tack och godnatt!



snön faller..

publicerat i Allmänt;
man ska aldirg ta ut lyckan i förskott det är då en sak som är säker.. återigen faller snön jag som trodde sommaren var här.. hade tänk tagit cykeln upp på byn idag och hälsa på sussie och surra massa skit.. men blir nog bilen om det ska fortsätta såhär! Lovis har sovit i en 1,5 timme och hoppas hon vaknar snart för den här mamman är rastlös ;)

igår fick jag korten från Lovis 1års fotografering och så galet fina.. Sofie hon är bra duktig hon och billig så en ensamstående morsa har råd att gå och få det proffsigt gjort ;)


i morgon åker vi till Johan och stannar till lördag för jag skulle tydligen jobba denna helg så lär väl pallra mig hem då ;) .. fredag blir en tripp till Borlänge och gratta systra mi.. :)

♥♡♥