jobba jobba! !

publicerat i Allmänt;
jajamän nu har jag gjort första natten och vart borta från min melodi i 25 timmar. . det kändes i mamma hjärtat men hon hade haft det super bra hos stiin :) nu ligger hon uppe i sin säng ocj sover. . lite förkyld hon med.. är väl jag som smittat henne :/

totte är fortfarande inte frisk och vi kan inte komma på vad felet är. . eventuellt lär han avlivas vilket skär rakt genom mig! vad gör man med dom små liven? frisk ena stunden och sjuk andra..? :/ usch orkar inte med det nu känner jag men man måste väl. .
skickade iväg paketet igår också. . hoppas det kommer fram i tid iaf..hade helst vela levererat det personligen. . men men! jag slutar aldrig bry mig oavsett...sån är inte jag helt enkelt. .

ligger i soffan ensam i höstmörkret och kollar på transformers hade vart kul med sällskap börjar bli trökut och deprimerande nu nör hösten kommer. fast jag blir jämt nere på hösten... lite extra nu när man är ensam, tuff ekonomi fått lov börjar jobba så tidigt... dagarna har jag ju solstrålen själv såklart :) men kvällarna är ju lite nedstämda ibland. ..

jag har så otroligt fina människor runt omkring mig iaf och det är glädjande vilken tur jag har med det iaf! ska aldrig säga nått ont om min familj för de ställer upp när det krisar. . och i familjen ingår de närmsta vännerna också ♥



min flicka♥

Stockholm!

publicerat i Allmänt;
underbar helg i Stockholm har gått mot sitt slut och vi har haft en fantastisk dag på grönan syrran och jag, sen var Tobias och hans två barn med också! Lovis har varit med rosie och micke på skansen. allt hade gått bra där också. . har varit klarblå himmel och underbart väder. . idag har jag verkligen tyckt om Stockholm! ♥

mår fortfarande lite illa efter att åkt den dör förbaskade bläckfisken med Linnéa nen det var det värt Bara för att få höra 6 åringen säga efteråt "det där var INTE kul" haha!!

i morgon ska vi ut på stan då linda tydligen vill shoppa och jag ska fönstershoppa, tragiskt när man väl är i sthlm. . sen blir det tåget hem! :) hem till min vovve som är den märkligaste vovven av alla.. poff frisk igen idag!? hmm. .











absolut den bästa leksaken ever åt lovis. . hon älskar presentsnören! ;)
mitt hjärtebarn mitt lilla liv och min melodi! ♡

god natt på er★☆★

hösten

publicerat i Allmänt;
många blir lyriska när hösten kommer men jag ser inget positivt alls med att allt liv ute dör och det blir mörkt och kallt och grått ute. . tänk om det kunde bli vinter direkt!
mixtrade känslor med allting och man har varit lite nere sista månaden men Lovis är en glädjebomb hela hon :)

i helgen ska jag och syster åka till sthlm och hälsa på sthlmarna och ta en repa på grönan. . absolut ska Lovis med också :) det ser jag fram emot. . lite miljöombyte :) blir min semester detta år. .

i morgon kommer det massa underbara mammor hit med sina fina små bebisar! fika och bäbisprat om allt möjligt... kul att skaffa sig nya bekantskaper! :) ska nog till malung på babysim nästa vecka också! skojj skojj!

det svåra kruxet är att kunna träna har jag märkt. . svårt att få barnvakt! :/ inge kul att ge sig ut i regnet med vagnen heller. . vill verkligen träna idag!

nää ska gå och byta denna bajs blöja och sedan fortsätta med städningen om Lovis vill vara lite medgörlig!
puss ♥

usch så tröttsamt..

publicerat i Allmänt;
att vara sjuk i både mun och hals är ingen dans på rosor. . faktiskt har hag aldrig längtat efter mat mer än nu. . och jag måste börja få i mig då jag börjar mista mjölken så jag kan inte mata lovis längre. . det tar lite på psyke faktiskt. . jag vill inte sluta amma henne redan och absolut inte på detta vis :( :(

hon är så kinkig heela tiden nu när jag är sjuk och jag vet inte vad som är fel!