3 månader♥

publicerat i Allmänt;
mitt liv mitt hjärta mitt centrum har blivit 3 månader redan! :)



idag va vi till bvc och fick spruta också. . lovis gallskrek och det gjorde ont i mammahjärtat! :/ men sen va hon glad igen! ;) vägde 6500 gjorde hon också , stora flickan! :)



♡♥♡

tillbakablick

publicerat i Allmänt;
träffade på folk idag och insåg hur livet blivit, hur hade det varit om det inte blev såhär om man gjort andra val? faktiskt så har man varit avis på det dom har men sanningen är att jag vill inte ha det på något annat vis än hur jag har det! bitterljuva stunder är väl klart att vi alla har men att följa sitt hjärta är det enda rätta. . hade jag inte gjort det val jag gjort så hade jag inte haft någon lovis och inget eget smultronställe... man ska alltid följa det inre. . vill ingen följa dig så gå själv,har man lite tur kanske man hittar en liftare på vägen! men vägen är lång ibland och jobbig. . ensam! men glad är jag!!

att gnälla ibland och dona det gör vi alla och kastar skit när vi är arga.. att bli sur eller irriterad på nånting som någon annan säger kanske beror på att man själv känner sig träffad i vad personen gnäller om? och skulle det vara något hemskt så är det inte värre ön så att man kan ta av hatten och be om ursäkt! !?

jag blir ofta ledsen och besviken över saker faktiskt. . men varför? kanske andra människor också blir. . jag blir ibland avundsjuk på det som andra har men nån kanske ör avundsjuk på det jag har.. tänker jag tillbaka på vad jag haft och vad jag har så går det inte att jämföra..fast jag har alltid varit lycklig i mina val.. om inte annat har det lett till lyckan!♥ men det är okej att vara avundsjuk! !!

tack och godnatt!

sola ;)

publicerat i Allmänt;
eftersom det inte blev nå torsby idag med hunden tänker jag fan njuta i solen idah igen. . så bannade gött ;) hoppas lovis är lika snäll idag med!

en promenad hade suttit på sin plats känner jag också. .. till kvällen, för på dagen är det på took för varmt! :)

sommar♥

publicerat i Allmänt;
jag har börjat lagt mindre energi på det som tar massa energi och ägnat mig mer åt lovis. . vissa saker tror jag att jag helt lägger på hyllan.. jag har ju faktiskt gjort allt jag kan nu och mer kan man inte göra!

min lilla älskling är 12 veckor redan. . makalöst vilken känsla det är att känna sån kärlek till sittt barn.. häftigt är det!!
eftersom vi ska åka till Spanien snart kom jag på att jag måste fixa pass till henne också. :) hur ska pengarna räcka?

i morgon ska jag till torsby igen med torsten.. hunden som ruinerar mig! tänker inte ens prova be om hjälp denna gång utan vi åker nog själva det går nog bra. .
folk har väldigt lätt att erbjuda hjälp när det inte behövs men sällan nån kan när det krisar! fast jag kanske förväntar mig för mycket också så därför har jag nu slutat be om hjälp eftersom det känns som man bara är jobbig och dryg och krävande när man ber vänner om hjälp.. speciellt när 9 gånger av 10 kan ingen. . och jag vill inte bli tjatig eller sur för egentligen ör det ju mitt liv och kan väl inte förvänta mig folk ska ställa upp för mig heller när jag visste det kunde bli svårt ibland att vara ensamstående mamma.. men allt får man ju igen oavsett vilket håll det är åt..

jaja.. bränt mig idag iaf i solen. . suttit ute hela dagen och lovis har varit en ängel :) sovit eller bara legat nöjd i skuggan! :)

nu blir det grillat med ted iaf i detta Kanon väder! !




förvirrad. .

publicerat i Allmänt;
ja känner mig förvirrad och som ett frågetecken?

vad nuda? vad sker vad komma skall?
vem vet?