våren på ingång! ?

publicerat i









sitta ute utan jacka i solen och få fräknar! ! då börjar der bli vår! ♥

puss på livet!

vad nu?

publicerat i
jaha då har helgen varit grymt rolig iaf det var e riktigt jävla toppen helg. . massa saker som fått mig att inte sitta och tänka på hur V limmar på vackra häst tjejer. . svartsjuk? inte alls..bara tydligen lite sjukligt ibland.. men måste hålla masken en liten stund till. .. äta kakan och samtidigt ha den kvar? möjligt möjligt jag vet inte. . svårt att egentligen veta när man inget får höra.. börjar ju fundera vad som egentligen hindrade en vistelse till dalarna denna helg? känns som man blir lite "played around" med nu.. lite när det passar. .? blev lite små frustrerad här på kvällen så det var lika bra att gå och lägga mig.. mina wierda tankar och funderingar ska jag inte kasta ut på nån annan iaf. . speciellt när det är mina spekulationer bara!
blev lite personlig här ikväll men det är väl det man har en blogg till?

Idag var det iaf 17 plus ute och dagen var helt underbar. . snacka vår känslor alltså! ! :)



♥♥♥

☆Längtar☆

publicerat i

★★jag längtar efter dig! ★★

två arbetsdagar kvar sen är det bye bye worket..
börjar bli framtungt nu faktiskt. . känns att det är mindre plats i magen och den växer bra nog fort. . :)

puss och godnatt ♥

Tänkte...

publicerat i Allmänt;
jag tänkte göra en sumering av de senaste 12 månadera.. en liten lista på ALLT som hänt.. bra som dåligt men det skulle juh lätt vara mest eländiga och dålga saker på lisan... men nej jag struntar i det.. ska skriva upp det i ett block hemma ist så kan jag skratta åt allt om några år.. :) året då verkligen allt hände! :)

att åka tio för fort på sveriges bredaste väg mellan ludvika och fagersta tyckte kameran var förjävligt! tur jag kollade rakt in i den och log eftersom jag trodde jag åkte rätt hastighet.. hoppas kortet blev bra!!!!! men nu är det ny vecka och nya tag :)

i helgen har jag varit i skärplingelandet... känder sjukt bra att vara tillbaka där efter så länge.. saknat alla där borta men inget är sig likt igen.. mycket blandade känslor såklart och märkliga tankar har kommit upp..
man tänker juh lixom tillbaka på när systarnarna bokor intog byn för ett år sen, och sen ser man på dagens läge.. mycket kan hända på 12 månader det har vi fått bevisat.. men men..

i helgen har jag iaf hunnit med middag på fredagen hos jonny och rebecca..
grillning på havet på lördagen.. bio med syrran och en flötig pizza i gävle..
mys med min brorsdotter på söndag.. mysfika med farmor och bror och en matbit med far och ann.. sen blev det film med victor på kvällen och några glas cola.. jag somnade och det är juh alltid lika uppskattat.. ;)

ska bara jobba tre nätter och en kort dag till sen får jag gå hem och vad jag ska sysselsätta mig med i två månader det vet jag inte ännu :)
nästa vecka får jag min bror, brorsdotter Minella och marre på långbesök.. hur glad blir man inte då!? :)

puss och hej! / Bokor

mys med mig!!

publicerat i


denna söndagskväll unnar jag mig lite överskattad ben and jerrys och tycker soffan är onormalt stor för bara "lilla" mig! ! vart är du?

vet inte vart alla fyrbenta tog vägen heller? :)
skulle ha haft besök av carro men som blev sjuk och tänkte då städa ist när jag kom hem från jobbet. . men vem städar en söndag?

nej jag ligger kvar här och släpper tankarna fria faktiskt får vi se om jag är nå klokare när jag somnar! !

puss och Adjö!

stiftelsen♥

publicerat i
igår blev en bra dag.. alldeles oväntat hamnade jag i borlänge på stiftelsen. .. chaffis såklart, och ja det var en grym spelning verkligen.. den där robban han kan verkligen sjunga och ta ton det bevisade han igår :)
var lite roligt då alla verkligen stirrade på magen och folk pekade osv...filip blev vansinnig och bara gapade till folk... haha!! ärligt sp kunde jag inte brytt mug mindre. . tragiskt jag fick ett vredesutbrott i garderoben bara när min jacka tydligen inte fanns! 43 min senare kan jag gå därifrån med rätt jacka på axlarna! himmel!


jag längtar tills dessa gossar släpper sitt andra album!

idag tog jag en ruskigt lång sovmorgon. . somnade någon gång efter 04:30, tankarna snurrar men jag orkar inte ta tag i det heller. .. tror inte det är värt det!

mamma ringde och tyckte vi skulle åka och simma så det gjorde vi och snabbt efter det åkte jag på en gofika hos min sussie. . sjukt att vi känt varandra och varit tookbra vänner 16 år. . gått i samma klass i grundskolan och vänskapen har alltid funnits fast vi umgåtts intensivt i perioder.. nu bor vi båda i dala-järna och kommer nog vara vänner för livet. . det är kul tycker jag! Jag är ju ändå hennes gudmor ;)

känns lite som jag är bakfull idag men ändå var det länge sedan jag kände mig så mycket som mig själv. ..



nästa helg brummar jag mot Uppland.. blir tre dagar på öppet landskap :) tokroligt. saknar lite folk där borta... kanske ska prova leta mig ut till uppsala också? !

puss ★

rubriklös? :)

publicerat i Allmänt;
Torsdagen kom snabbt denna vecka då jag insåg idag det var fredag i morgon och då kommer size och tommy hem från Thailand.. varit hemma hos dom och sädat hela dagen så dom kliver in i ett fint och rent hem :) men tog mig en rejäl sovmorgon och det var nog precis vad jag behövde kände jag.. jobbat tre extra pass denna vecka två dubbelturer och jag jobbar i helgen också.. det var straffet för att man vad sjuk hela förra :) men nu börjar jag kunna andas genom näsan iaf.. känns bra!  och snälla snälla Gumme har varit och plogat åt mig igen.. vad gjorde man utan så snälla vänner/grannar ? :) jag har det rätt bra iaf trots allt elände ibland!
 
dom ringde från trygghansa idag och skulle komma hem till mig och prata om barnfärsäkring i morgon.. ingen aning om vad menas med det.. men tyckte var väldigt bra iaf att dom kommer hem till en och förklarar sånt så man kanske vet vad man tecknar sen!!
 
för övrigt satt jag och funderade lite på livet såhär på kvällen.. jag tycker det är så märkligt hur det artar sig med tiden hela tiden.. alltså inte bara för mig utan även för dom fina jag har runt om mig.. det glädjer mig väldigt mycket men det är otroligt skrämmande på samma gång med så mycket förändringar från alla håll.. saknar min syster Linda, det känns som hon glidit bort lite från mig och det måste jag ändra på.. visserligen har jag bara matat till henne om mina livsproblem och alla dessa hormoner men det är juh ändå min lilla finasyster.. på något sätt har jag börjat märka av en otrolig avundsjuka på saker också som jag inte rikigt gillar. jag hoppas det har med hormonera att göra.. just dessa förändringar jag tar så starkt på blir nog bättre..
måste försöka ta mig upp till mina andra fissyster malin också som har bott i sin lägenhet i en evighet och jag har inte ens varit dit.. skämms på mig!!! fast å andra sidan har hon inte vart till mig heller :)
saknar min familj lite när vi alla levde som en.. men ja då var vi där igen.. alla blir stora och flyttar och skaffar sig nya liv och en skilsmässa på det.. hoppas ni vet att jag älskar er iaf! <3
 
tänkte jag ska ta och läsa på lite mer nu om hur man tar död på halsbrännan.. det måste väl ändå fan vara djävulens påfund!  ;)
 
 
 
This time, I wonder what it feels like,
To find the one in this life,
The  one we all dream of,
But dreams just aren't enough.
So I'll be waiting for  the real thing,
I'll know it by the feeling,
The moment when we're  meeting,
We'll play out like a scene,
Straight off the silver screen,
So I'll be holding my breath,
Right up 'til the end,
Until that moment  when,
I'll find the one that
I'll spend forever with.

'Cause nobody  wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone  cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be  somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels  the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

Tonight, out on the street, out in the moonlight,
And damnit this feels too  right,
It's just like deja'vu,
Me standing here with you,
So I'll be  holdling my breath,
Could this be the end,
Is it that moment when,
I'll  find the one that I'll spend forever with.

'Cause nobody wants to be last  one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love  with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not  alone,
Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be  somebody for me out there.

ooooooo, You can't give up,
(when you're  )
Looking for a diamond in the rough,
(Because you'll never know)
When  it shows up,
(Make sure you're holding on)
'Cause it could be the one,
The one you're waiting on.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life  in there hands,
There's gotta be somebody for me, ohhhhh!,
Nobody wants to  do it all on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be  somebody for me out there,
Nobody wants to be last one there,
Everyone  wants to feel like someone cares,
Somebody else that feels the same  somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

rak på sak!

publicerat i Allmänt;
ja det hade inte varit helt fel att få ligga lite!
jag står snart inte ut nå mer.. och det blir juh inte lättare.. förbannat!

att få ligga tror jag hade lugnat alla mina nerver och hela jag kanske hade blivit så harmonisk igen! så enkelt för er gravida som har pojkvänner.. bara att bossa ner han i sängen och sen är det bra! himmel!!
jag skulle nöja mig med om nån bara kunde ligga på mig så jag fick känna tyngden av en man, doften och bara huden.. ja här sitter jag och fantiserar om den enda och den andra och ja må tiden gå fort! :)

var iaf till borlänge igår och köpte massa saker till lilla tjejen men nu står det still och jag börjar få massa nerver för jag vet inte vad jag ska köpa.. jag vet inte vad jag kommer få.. jag vet inte vad jag kommer andvända.. tänk om jag glömmer nått.. hur ska jag ha råd med allt.. HUR GÖR NI!? :/

puhh ja det tar på både fötter och rygg att shoppa.. kanske man skulle stoppat ner fötterna ett fotbad.. fast å andra sidan står det inte på förens jag lånar cissis stoooora badkar och göttar ner mig i ordentligen!! gudars skymning så härligt det vore just precis nu!

ja nej jag ska forstätta drömma om nakna män och varma badkar!

puss hej!