barnlediga

publicerat i
Två veckor har vi bott i Grangärde nu. Börjar trivas bättre men än sålänge är alla saker och möbler osv i stora drag Johans så jag har svårt att känna att det är mitt hem också. 😕 men jag antar att saker och ting tar tid att få på plats och komma överens osv. Allt känns iaf väldigt bra och bättre  blir det om jag får lite mer plats för mina möbler och det jag vill ha också så är det!
Julen närmar sig iaf med stormsteg och jag älskar det verkligen. Årets bästa tid och bättre  blev det när man fick barn. Underbart! ❤ På söndag tänds första ljusen och första koppen med glögg ska slinka ner när mörkret fallit sig på. Vi e barnlediga i helgen och helgen är redan fullspäckad i planer ! Ikväll blir det det typiska  bio med middag, lite extra kärlek och  mys 😙 i morgon ska vi kolla på ny bil åt mig och om vi hinner hem innan mörkret blir det nog en picknick till skogen på fyrhjulingen. Det ser jag fram emot så hoppas vi hinner! Söndag är det snickring i ilbäcken hela dagen så allt bli klart där ! 
 Kanske vi ska kolla på lite möbler också i morgon så vi kan få ordning hemma så jag blir att stortrivas ☺ att shoppa är aldrig fel 😉 lite har vi iaf fått ordning på.. men vi har en himla massa foton jag inte vet vad jag ska göra med. Någon som har nå förslag? 

dagis!

publicerat i
Lovis har gjort  tre hela dagar på nyhammar förskola! Hon trivs bra och det känns bra
. Trevliga fröknar också 😊 trivs faktiskt bra där själv bland alla barnen och barnen gillar mig, trodde varken det ena eller det andra.. haha!  Ny karriär  kanske? 😉

Hej då olympica.

publicerat i
Idag gjorde Lovis sin sista dag på förskolan i skålbyn. Jag kan inte förstå varför det är så känslosamt för mig. Hon har ju bara gått där i 3 månader. 
Innan vi åkte till dagis idag ritade  vi en teckning vi gav till fröknarna. Dom är ju så fantastiska där! ❤ och så glada dom blev. Dom själva hade gjort en sådan fin samling till Lovis också så jag blev alldeles rörd till tårar när jag åkte därifrån. Alla dagisbarn hade ritat en teckning till Lovis de satt i.. det var oerhört fint gjort ! Att veta att ens barn haft det så bra dessa månader får mig att undra om.det finns nått som är bättre lixom? Skeptiska Bokor! 😝
Nejdå det blir nog bra i nyhammar nästa vecka också bara vi får komma in i det ! ☺ kommer sakna skålbyn iaf, ni e fantastiska! 

November Rain

publicerat i
I helgen var vi till badhuset  med barnen och det  var tookroligt tyckte vi allihopa, men att ha lovis med sig i ett omklädningsrum var en utmaning vill jag tala om.. att försöka  klä på sig själv och smörja och klä ett barn som är mer vild än tam var inte drt lättaste.. speciellt  då jag såg på tv härom veckan att det inte är helt okej att vara helt naken i omklädningsrum heller så hade jag fullt sjå att hålla kvar handduken på kroppen ! Och lovis hon sprang omkring och drog i folks trosor  och jag springandes efter med ett järngrepp om handduken jagade flickebarnet mitt samtidigt som jag skulle be folk om ursäkt! Ojojoj vilket kaos. .jag var genomsvettig när vi lämnade  badhuset kan jag säga haha! 

Ute bara regnar det och regnar det bara och det är deprimerande att vi åter igen  närmar oss en grön jul.. sitter hemma i ilbäcken nu i soffan och tittar på kaoset runtomkring mig.. jag borde fortsätta packa nu när Lovis ändå sover! Men vet inte vart jag ska börja, Badrummet kanske. Skönt ändå att hälften iaf redan är kört till grangärde, blir mindre att köra till helgen!
Lovis gör sin sista dag på olympica förskola på torsdag också.. hoppas verkligen jag kommer trivas med dagiset i nyhammar!