kalas för hela slanten! !

publicerat i Allmänt;
ja idag är man lätt trött och sliten men ändå har jag mer energi med lovis. . positiv energi fast jag vart ut två kvällar nu! även om drt tar på krafterna att festa till det speciell två dagar så samlar man tydligen på sig annan energi som gör att man orkar mer än dom andra dagarna när man väl fått hem sitt barn!?

funderar starkt på att sitta hemma på nyår faktiskt och skita i skärplinge... orkar inte med tjafset som kommer bli där och sedan är det bättre för plånkan att vara hemma ;) men jag har ibte bestämt mig ännu, har ju varit mycket på med fest och åkande nu runt jul så vore skönt att baray vara kanske. ?

juletid går mot sitt slut och jag har haft en otroligt fin och trevlig jul..bästa av alla julary va nog att jag hade lilla lovis :) hon har fått hiskelig med julklappar. . ligger nu i soffan och tittar på golvet och det känns jobbig att ta reda på allt!! måste få in ett golv också i Lovis rum så jag kan börja ställa iordning!




nyårslöfte? är det nått man ska ge sig in på tro iår? kanske bli lite mer bestämd.. vad vet jag, , man håller dom ju aldrig iaf så! :)

kärleken när den känns som bäst. .

publicerat i Allmänt;
känslan att sitta en decembermorgon i soffan och ha sin tös sovandes på bröstet och blicka tillbaka på tiden som har gått.. man kommer på sig själv hur man bara får ett leende på läpparna. . ändå har det bara gått snart 8 månader. . galet... vilken härlig tid vi har framför oss!! :) jag känner mig lyckligt lottad! ♥



det är 5 dagar kvar till julafton och jag kikar ut och undrar varför vi får en grön jul iår? varför har det dragit in två oväder på så kort tid? lite oroande tycker jag det är..
i morgon åker vi till skärplinge och umgås med dom fina där borta i uppland.. lördag far jag vidare till pappa med familj för att fira jul och pussa på min underbara brorsdotter... det är

ledsamt att man bor så långt ifrån varandra att man missar sp mycket av Minellas uppväxt. varje gång jag ser henne känner jag knappt igen hon. . :/ när ekonomin bli bättre hoppas jag vi
kan hälsa på oftare!

i februari ska jag börja jobba mina helger igen. . känns sjukt bra att få in lite mer pengar då sparandet börjar bli tomt. . att vara mammaledig är ju inget att hurra för ekonomiskt sett. förstår inte hur dom som inte haft fast jobb kunnat klara sig för deras mammapenning lär ju ha varit skit låg, om dom sitter i samma sits som mig dvs vara ensamstående. . jag tycker systemet är urkasst! !!! värdelöst. . när du helt plötsligt har en till att försörja ska du få typ hälften av din lön att leva på? galet!

jag måste bli bättre på att höra av mig till mina vänner. . vet inte vad jag varit inne i för stim på slutet. :/ jag saknar er iaf ska ni veta... mest emelie och cissi. . vet inte vad som hänt. . men jag pratar sällan med varken nån av er :/

puss / Sandra

tidiga mornar!

publicerat i Allmänt;
ja just nu känner jag att någon gärna kan få låna lilla lovis! Jisses vad jag snart inte orkar mer.. sover dåligt om natten och skriker konstant typ hela dagarna bara för att hon kan inte för att hon är grinig. . det riktigt skär i öronen och på morgonen har jag inget tålamod. . hur gör ni andra när tålamodet börjar svika? Inatt ska hon sova hos mamma och jag ser fram emot det är det illa det eller att man längtar efter tystnad, jag har inget emot ljud osv men när hon bara skriker för att testa sin röst för att hon tycker det är kul eller för att gnälla och få uppmärksamhet så är det fan inte så rockigt! hoppas det går över snarast innan jag sliter håret av mig själv på morgonen! hoppas jag inte är ensam om att känna såhär ibland. . man känner sig rätt värdelös bör man känner att mab inte orkar! eftersom hon vaknar nu upp till 3 gånger om natten och hoppas jag verkligen det är dessa tänder nu!


men vad jag ändå älskar det lilla livet :)

förövrigt är det lixom en vecka kvar till jul och det är alldeles grönt ute :( känns tragiskt om vi får en grön jul.. tur man har lite andra saker att glädjas åt i detta mörker... positiva känslor finns faktiskt bara att man är sparsam på att dela med mig av dom för helt plötsligt kan det va borta igen..

till helgen drar jag till skärplinge sen vidare till pappa för att fira lite jul och äta go julmat! :) återvänder även på nyår med syrran för att hänga med dom man träffar så sällan. . fy tusan så kul det ska bli :)



mamma bestämde hon skulle ha lovis och tyckte jag skulle ut med kompisarna ist. . så egentligen varför inte lovis somnar iaf 18:30.. längtar tills hon blir äldre och kan vara uppe och förstå allt mys med jul och nyår :) ♥

godmorgon tisdag!


juletider och höst?

publicerat i Allmänt;
Ja hösten har varit här och kan tycka den fortfarande är här då det inte finns någon snö ute.. haft svåra höstdepritioner så därför jag varit klen på att uppdatera bloggen då det bara hade blivit massa negativt trams,. livet känns lite bättre nu när juletider är på ingång.. fira min första jul som mamma och lovis första jul! ser fram emot det att få vara med familj och vänner.. 
 
har hänt en hel del under hösten.. började tappa bort mig själv en vända pga av depression osv.. men innan det hann gå såå galet långt så har jag nog ryckt upp mig! fått jätte mycket hjälp med Lovis och barnpassning av mamma och anders och det har betytt guld! man är juh tyvärr inte stark alla dagar jämt.. 
det har varit otroligt svårt att ta in och förstå att man behäver hjälp ibland.. att det är okej att lämnna bort barnet för att ägna tid åt sig själv och sina vänner och festa till det ibland.. som ensamståernde mamma är jag såå otroligt nojjig över vad folk ska tycka om en som mamma.. om man e oansvarig som väljer att festa ist för att vara med mitt barn.. detta brukar jag i regel bortse från helt och inte bry mig alls om vad folk tycker, men under denna höst så har allt varit så känsligt.. enda vi alla strävar efter är att vara en perfekt förälder så är det ju.. och inte bara förälder jag vill vara en god vän också.. fått höra så mycket att jag förändrats,, hmm, ja det är nog inte så konstigt när jag fått en helt ny roll i livet och fått något helt annat att leva för.. jag är inte samma gamla sandra längre för jag vill inte vara det heller.. sen visst är det lätt att ramla in i gamla fula ovanor men jag bryter genast eller ber om hjälp om det behövs.. Lovis är ju det hälsosammaste som kunde ha hänt mig! 
 
saker och ting har iaf börjat ordnat upp sig utöver det också.. och det ser lite ljusare ut på en del områden! mina tankar och funderingar är mikndre och ett lass har fallit av mina axlar.. underbart! :) 
 
Det där men att finna mitt livs Glenn har jag återigen lagt på hyllan då det visat sig igen att de flesta karlar är fulla med skit, jag ändrara uppfattning om det den dagen det motbevisas! :) 
 
Lovis är redan 7 månader och jag tänker tillbaka och insett att två årstider redan gått.. ? vad tusan har vi gjort ? jag vill dokumentera varje dag varje minut för minnet har redan börjat svika lite och det känns fördjävligt faktiktiskt.. men ska göra ordnign en bildbok om lovis första år ( en meter tjock) och det ska juh bli kul.. 
 
ja sen sista biten som tynger mig eller rättare sagt har gjort är väl denna förbannade vikt..när ska jag hitta motivation nog att börja träna igen ? äter LCHF nu och det funkar bra man i juletider så frestar juh så mycket annat och då lär man juh träna för att hålla god balans vilket man såklart jämt ska göra.. jag gillar inte gymet och föredrar en tur i skogen men att få barnvakt är inte alltid det lättaste.. har iaf 6 kilo kvar till målvikt och känner inte för att svälta bort dom! tips någon?
 
får hoppas nu jag blir bättre att blogga om skiten , men det är svårt också när man har en liten att passa hela dagarna och ge massa kärlek också.. och kvällstid är man som en klubbad säl i soffan ;) haha 
 
Puss och kram! Sandra!