vad göra?

publicerat i Allmänt;
Att må som jag gör nu är så illa att jag inte ens klarar av vardagen.. värsta jag varit med om och om någon kunde säga hur jag hanterar saker och ting och hjälpa mig så vore det mycket lättare.. jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga..!!!!!!! och jag antar att det blir inte lättare......

jaha nuda?

publicerat i Allmänt;
 
jag trött och slut som männsika men nu är det en ny vecka och nya krafter på ingång!!
 
jag gillar iaf dig....
 
 godnatt!! <3
/ Bokor

jävla satans oflyt!

publicerat i Allmänt;
förra inlägget skrev jag hur bra denna sommar varit.. jag har rätt snabbt och tvärt ändrat mig! eller nee det har varit himla roligt så det som man varit ute på men för övrigt vill jag nog aldrig minnas sommar 2012!! Tycker jag haft sådan jävla oflyt denna sommar med saker och ting så det bär ur.. ja förutom huset då.. men annars har det varit fartkameror och flakböter, influensan, ögoninflammation, övertryck i örat, toktrasig bil, billös, andra diverse utgifter som gör att man lever på ost, och denna jävla klåda på kroppen som bara blir värre och värre.. har snart inge skinn kvar på kroppen, och sist men inte minst innan sommaren tar slut åker jag på urinvägsinfektion!!!!!!!!!!!!! ja förlåt jag gnäller men jag är sjukt bra less.. då är detta bra en bråkdel av det praktiska.. för att inte tala om allt det psykiska som försegår i huvudet... alla dessa problem och funderingar? nej nej...

ska ta och lägga mig och glo på film nu och riva mig på benen samtidigt som jag var 5:e minut ska springa upp och prova kissa utan att gallskrika!

jag är inte bitter!
God natt!

vändningen?

publicerat i Allmänt;
vilken otroligt bra och fantastikt sommar jag har haft... underbara vänner och många nya vänner.. har träffat så många härliga männiksor som börjar ta del av ens liv... det är häärligt.. vädret har varit skit men nog är man glad ändå.. har varit en hel del festande och spenderat massa pengar.. känner att jag tar en vändning nu.. orkar lixom inte hålla igång på detta vis länge och framför allt har jag inte råd..  hoppas för guds skull att folk förstår det.. om inte så är juh det rikigt tråkigt.. har börjat inse att det är andra saker jag längtar efter.. som inte ikluderar att vara full till 6 på morgonen.. fast det är galet kul.. vissa saker överväger juh andra så är det..
 
ibland kan jag undra hur livet sett ut om jag den där dagen valde en helt annan mening... eller gjorde som jag från början tänkte.. vart hade man då stått idag? hade man haft dessa underbara människorna runt sig? ibland
tänker tillbaka på hur livet såg ut för två år sedan.. ibland längtar jag tillbaka dit nå så fruktansvärt.. men som sagt det finns ju en mening med alltihopa.. börjar undra vart jag står om 2 år ist.. må bryta mönstret på sant nu iaf.. med kalas och diverse äventyr man är ute på, hur kul det än är.. saknar min NÖT nå så otroligt mycket.. känns som jag bara syltat in i rutiner och glömt bort några av de viktigaste i mitt liv ett tag här i sommar.. bara för man är så uppe i varv hela tiden.. slår mig själv i skallen och skäms för det!
 
för övrigt utan mina funderingar idag så mår jag bra... idag är en blandad dag känner jag.. vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.. ena stunden vill jag bara dra täcket över huvudet och andra stunden studsar jag som en möbelfjäder här med målarpenseln och har massa ideer och energi.. mycket underligt.. ?
Trivs som bomben i huset men det känns ensamt ibland.. tur jag har torsten och snart två små liv till.. två kattungar som emelie lurat på mig :)  
 om jag bara fann lite ro i livet och kunde hålla mig hemma och lugn hade jag sååå gärnat vilja ha en till hund.. men det har jag inte tagit mig ro till än. jag har märkt iaf att med hus så måste man vara hemma lite  oftare och faktikst är det rätt gött för då har man iaf något att fara med hela tiden!! blir juh aldrig rastlös iaf :) 
hunnit med en tripp till ullared också här i augisti.. .där kan man spenera casch utan problem.. himmel säger jag!!
 
nej nu har jag tagit alldelesför lång rast och lär fortsätta måla taket... fick en jätte konstig känsla i kroppen så jag fick lov skriva av mig lite... konstig dag detta!
 
/ Bokor