börjar ljusna. .

publicerat i Allmänt;
ahh nu börjar det spricka upp lite här med en del saker. . taket behövs inte bytas än utan snälla grannen Fredrik va upp och lade ny silikon runt skorsten så nu slipper det regna in♥

hämtat hem totte också. . pigg och glad men får äta medicin resten av livet. . löste ut honom för 3100:- bara. . tack försäkring♥

hyrt ut huset över helgen så tjänar 1900 vilket jag är tok glad över!

och istället för att gråta varje dag håller jag tummarna att allt ser bra ut om 6 veckor.. hoppas♥♥

nu lär vi tänka motion in i själen!!

btw måndag blir också en spännande dag. . :)

jääääääh!

publicerat i Allmänt;
måste nu. ... :
köpa nya däck nu då mina är sopslut...
köpa kläder åt lovis i st 62..
regnar in i köket så lär köpa nytt plåttak. ..
har ett dop att fixa. ..
hunden är sjuk och ligger på sjukhus. lär nog betala räkningen dom skickar också...
just nu känns livet sååååå enkelt!

sen tänker jag inte ens dra det personliga och känslomässiga!

Tack för mig!

djursjukhuset!

publicerat i Allmänt;
efter en lång dag ligger vi äntligen hemma i sängen. . torsten har vi fått liv lämmna kvar i Falun. . han blev kanonsjuk idag så det var bara att åka in mef honom och väl på plats så misstänkte dom nu att han fått sjukdomen Addison :/

min fina lilla kille. ..


får väl se vad den notan slutar på. .passar mig ypperligt som lever ensam på mammapenning. .. :( men men hoppas totte blir frisk bara. skulle kunna betala 100 000 om det nu behövdes!

God natt♥♡♥

fitta!!

publicerat i Allmänt;
eftersom hela inlägget jag just skrivit ihop försvann blev jag så förbannad att jag kastade soffkudden i trappen. skiter i det och lägger istället upp kort på Lovis!! fan så sur jag blir mär man skrivit så mycket! kompletterat med kort! dy rutti!





midsommar! ♥

publicerat i Allmänt;
en gång om året får vi ha midsommarstång och blomkrans.. fått en ny innebörd och ingen midsommar någonsin kommer se ut som de senaste åren gjort. . fylld med sprit och fest. . hädanefter är det små grodorna som gäller med sill och potatis... hade fantastisk trevligt igår i huln bocj maten var toppen.. helt spik nykter så var jag nog den som skrattade mest.. kanske för att man garvade åt alla fulla människors roliga meningar ;)

på måndag ska jag göra ett nytt försök att börja det hälsosamma livet igen. . ska jag och lovis åka till Spanien så lär jag ju komma i bikinin iaf! :) kämpa på är det som gäller. . om npho och känner sig frivillig få ni gärna vara barnvakt här en 30 min så jag får ut och springa bara!! :) hojta till!!
fårhuscafe på dagen och ikväll har vi grillat och bara myst allihopa. . huset fullt och lovis första midsommar! ♥
















tackar för en fin helg! ♥♡♥
pussis!

förkylning härjar. .

publicerat i Allmänt;
det känns extra jobbigt idag... jag vill bara gråta. . lovis är jätte pigg och jag är helt slut som människa.. ska till kiropraktorn i morgon och har inge barnvakt... frustrerande. kan inte ta hand om lovis riktigt och heller inte amma som jag vill på natten för ryggen tar i..

lovis är också förkyld vilket såklart gör henne lite gnöligare.. lilla tjejen ♥

jaja medans jag sitter hör med håret åt alla håll skitig och svettig sen tidigare idag och bara väntar tills damen somnar så jag kan göra alla mina måsten. . hoppas vi tar sovis i morgon iaf!
senaste dagarna har vi varit i uppland iaf..hälsat på skärplinge och sen vart till brorsan och pappa.. kul de fick träffa lovis och självklart tyckte dom hon växt :) har insett att det är så smidigt att åka bil med henne på morgonen för då sover hon non stop än om man åker på em..

Efter midsommar ska det bli skönt att bara ta det lugnt. . kanske jag och Lovis ska åka till stugan och ha lite semester!?

tack och godnatt!

God morgon!

publicerat i Allmänt;


jag är vaken och liten bäbis sover? hur fel ör inte det? :) fast att bara ligga och titta på denna skönhet skulle jag kunna göra i timtal♥

idag blir det promenad med zandra (om 20 min, och jag ligger fortfarande i sängen) sen ska jag åka och kasta in ved vid mamma sen kommer emelie och jobbet hit och hälsar på och ikväll har jag en dejt med självaste bängha. . :) fin onsdag!

★☆★

ledsen

publicerat i Allmänt;
jag känner mig ledsen... och just nu är det flera orsaker till att jag gör det... känns som att jag har gjort så mycket bra/dåligt. .. vet inte hur jag ska förklara. . mitt huvud är överhettat och kroppen är på övertid... massa missförstånd och skit prat. . varför är jag ledsen? att dra lasset ensam är tungt men jag är väl stark nog att fixa det.. Behöver en liten rast bara. . hur tar man det utan att nån ska kasta sig över en och säga diverse saker. ..

jag har varken tid eller ork att kämpa för vänskap. . saknar vissa vänner men har senaste tiden insett både det rna ich det andra. . det var skillnad förr!!

det gör mig ledsen. ..

.

publicerat i
varför ska man kasta ner tid på att förklara när människor ändå bara hör det de vill höra!?

nattinatt!

6 juni

publicerat i
nationaldagen idag! Grattis sverige

eftersom jag har en flaggstång så har jag hissat flaggan här hemma! :) vill ju inte ta ner den sen för det är ju så fint att ha hissad flagga! ;)





nu ska jag fara till cissi och hjälpa henne med veden ♥

publicerat i
ja min cissi hon är bland den finaste vän en bokor kan få! så mycket tid hon lagt på mig/oss ! all kärlek till henne idag! puss:)

gräset! !!!

publicerat i
ahh för 6 dagar sedan klippte jag min gigantiska oändliga gräsmatta och nu var det dags igen. . hann bara klippa baksidan sen vaknade lovis och va hungrig. . får klippa klart efter kalaset eller imorgon...jag mår bra bakom gräsklipparen. . motion och en stund för mig själv samtidigt som man gör nytta och får en välskött gård. . pysslar hellre ute än inne och absolut ör allt lure ner komplicerat när lovis ör boss nen lär klappa mig själv på axeln och ge mig lite beröm. . ingenting är omöjligt! ! ensam med djur och gård ör tufft men fan inte omöjligt!





proud!!!
♥♡♥