fredag den 13:e

publicerat i Allmänt;
hörrni idag är det fredag den 13:e och när jag hör det ordet så tänker jag alltid på filmen med samma titel. den där snubben med järnmasken som gick omkring med en motorsåg och mörda massa folk. usch då.
 
veckan denna vecka har varit kaos. jag har lidit av sömnbrist av nån märklig andledning och lovis har hostat lite lagom om nätterna och kattjävlarna har dragit in två sandloppor jag nu e livrädda för finns kvar i sängen. dom bet mig i tisdags så det kliade fan värre än ett rejält myggbett.
jobbet har varit körigt och eleverna har drivit mig till vansinne två dagar av 4. idag är det fredag och jag har slumrat till två vändor, kan det vara för att det är fredag och man slappnar av kanske. visserligen rök jag ihop med mamma på telefonen och det var juh inte kul. pratat med henne i 1.5 timme i kväll. så nu e jag ännu tyngre i skallen. men det var skönt att surra lite. hon är bra min mamma och får ur mig mycket. många tankar och funderingar kommer och ja det är alltid bra att prata. innan jag ringde mamma så hade jag och lovis lite kvällsmys överallt  i huset hamnade vi med godiset och vattnet. ja det är väl bara att följa efter och lyda vart hon vill vara. men jisses vad den ungen kan göra mig knäckt på några få sekunder.
 
spelade bandy idag med eleverna på idrotten och det är så galet roligt. lika tävlingsmotiverade som en annan är men när dom är oense så kan jag inte höra vad jag själv tänker än gång.. vilken hönsgård långt borta från det svenska språket. haha
 
gina kom hit i onsdags på en kaffekopp. vi bestämde vi skulle ses i morgon .vi ska träna ilag och grilla lite tillsammans på em. ska bli kul då vi inte setts och umgåtts på jätte länge, kan vi sitta ute på verandan nu när man sitter som en viktig gäst där :) behagligt och bra!
 
kvällen börjar nå sitt slut och den här dagen har hittils varit rätt bra, bettan va hit och drack kaffe och provsatt min soffgrupp jag fick hem i veckan.. andreas ramlade in på kvällskvisten och lämnade lite kläder till lovis hon fått, lovis somnade på första försöket. ja inget dåligt har hänt denna dag mer än att det regnat. igår satt jag i bh och idag hade jag tjocktröja och byxor. kusligt snabbt det växlar.
 
god natt och trevlig helg.