Norge! !

publicerat i
ja helgen har varit kanon trevligt. .har tillbringat den i oslo! åkte dit och hälsade på victor och kollade runt i stan.. var första gången faktiskt jag var dit och att det är dyrt i Norge var ju ingen lögn! ;)
men bjöd iaf på fantastiskt väder härliga kommentarer och fint umgänge ♥





när jag kom hem igår så kom pappa och ann hit på en snabbvisit! dom har vart i Idre och och åkt slalom i helgen. . liiite avis! :)

idag har jag hunnit med en träff med zandra och en fika på håkis mes carro! ★ ser ut som jag får dagarna att rulla på iaf. .skulle ha städat för flera veckor sedan men det är roliga at träffa sina tjejkompisar!!!

lilla tjejen i mage växer och växer men Christina tror iaf inte det blir nån dunderklump som kommer ut! ! hon kan ju inte säga säkert men hon känns nu inte så stor och jag är juh inte så stor om magen heller. . kände för nån dag sedan det vat nån där inne som hade hicka♥ stackars tös tänkte jag, jag vet ju själv hur det känns med hicka och hon har ju nu fixerat sig så tänk att ha hicka uppochner? :)
nu är det bara 5 veckor kvar! !!! helt galet sjukt och jag börjar blir lite nervös imellanåt! :)



puss å hej!♥

v 33

publicerat i
livet känns skrämmande spännande. . :) nu är det inte så långt kvar och jag ör så otroligt glsf och uppspelt över framtiden.. vad kommer ske lixom?



har hört lite om att jag "gnällt" här i bloggen och att jag inte skulle vara glad eller tacksam över det jag har så vill jag bara klargöra för er att jag är oerhört glad och tacksam men att det är tillåtet att även jag får "gnälla" och må dåligt när livet är jobbigt ibland.. låg själv här hemma ned svininfluensan och va gravid samtidigt. .. ingen lek. . då var allt så sjukt jobbigt tex! men jag ber o ursäkt om jag fått någon att tro jag inte ör glad eller tacksam över hur livet blivit för mig. . för det är jag. . sjukt lycklig! ! men vissa tider är jobbigare än andra och att må dåligt ibland ät väl mänskligt?



puss och kram och jag tycker om mina flickor runt mig! ! vad gjorde jag utan er?



♥♥


♥♥
god natt :)

rastlös :)

publicerat i Allmänt;
jaha då har man slutat jobba och jag är redan rastlös! vad göra i 2 månder ? :)
när man blev gravid så märkte man snabbt vilka som försvann och vilka som stod kvar och med tiden har jag själv valt bort människor som jag tycker är alldeles för jobba att umgås med.. ljuger och snackar skit.. sånt blev väldigt jobbigt.. vilket betyder att man har inte lika bred bekantskap nu som man haft tidigare men det gör faktikst ingeting.. kanske att man har mer långtråkigt vissa dagar än man hade förut.. många säger att jag har förändrats så mycket sen jag blev gravid och givetvis har jag väl gjort det.. men jag är fortfarande samma människa bara att jag kabske fått lite andra värderingar i livet och insett vad som är viktigt och inte.. att folk talar om för mig att jag är som jag är bara fäör att jag är gravid.. absolut på vissa punkter kanske det beror på hormoner vissa gånger men ingen annan kan bväl känna mig bättre än mig själv?
 
att fortfarande hänga ute bland folk helger osv ger många olika reaktioner nu när man är så pass rund om magen.. oftats posetiva.. man får alla möjliga olika frågor och alla kastar sig på magen.. jag kan inget annat än skratta bara för mig gör det inget men jag vet andra tjejer skulle bli stött av det.. alla dessa frågor.. ja standardfrågan är "vet du vem pappan är" den kan vara lite förolämpande ibland..skulle jag inte det eller vad menar du ? hur som haver är folk bara nyfikna och brukar avsluta sina meningar med att dom tycker man gör helt rätt och att man är stark som klarar av det ensam med ett hus osv.. det känns bra.. :)
 
livet har lixom börjat komma kapp mig nu.. idag låg jag på soffan och idiot grät för jag insåg verkligen att jag är gravid och lyckan inom mig bara rusade..lilltjejen fick hela magen i rörelse igen och det bara hoppade till överallt.. mysigt men samtidigt som jag blev vettskrämd och frågade mig hur jag ska klara av detta ensam ? detta är juh inge nytt att hon lever om i magen som en karatebäbis men det bara slog mig :/
har lixom upptäckt andra känslor också som blivit så pass viktiga för mig att det ibland tar över vardagen vissa dagar.. det är sannerligen inte likt mig men ja.. dom känns viktiga hur som haver och inget jag kan kontrollera.. .jobbigt när folk ifrågarsätter som det är sant eller bara pga av graviditeten men jag kan förstå dom till en viss del.. ibland hade det varit skönt att prata med nån som också nyss varit gravid eller som är.. som man kan bolla med och förstår hur jag tänker.. klart jag vet hur det ligger till men det är så mycket mer man hinner tänka på under sin bakna tid under en hel dag! lära känna fler gravida eller nyblivna mammor vore roligt! har min älskade fina felicia men hon bor juh i spanien så det är juh inte så lätt att bara prata med henne då hon har sin vardad också där nere..
en sak jag lärt mig genom dom här tiderna är att det är bra att få ur sig det man känner och tycker även fast det inte alltid blev som man ville eller hoppades på så står man iaf med rena kort och bär inget onödigt inom sig..
 
 nu blir det promenad med sussie och hundarna! <3
PUSS på livet!