stark?!

publicerat i
hmm.. idag har varit en upp och ner dag.. :/ halv Depp och lite grinig på eftermiddagen.. värsta är att jag får sån ångest efter det också.. drygt!

har ju senaste tiden sagt att jag blir starkare och starkare hela tiden.. men idag känns det som att ensam inte alltid är starkast. .? känns tufft och extra jobbigt idag alltihopa! orkar knappt vara trevlig idag mot folk! :/ ?
ja dessa dåliga dagar kan verkligen ställa till det i tankar och känslor. .

i morgon är det nyårsafton och hoppas den dagen blir mycket bättre! ! några minusgrader skulle nog göra susen faktiskt! :)

gott nytt år allihopa! bokor ♥

myyyyys!!

publicerat i
julen är över.. jag är galet less på julmat så undra om man ska göra pannkakor idag kanske? :) jenna kommer hit och myser idag.. blir bio dag också! ♥ thé hobbit.. känns skönt att ha sina vänner runt sig!

ja stod idag och städa i köket mellan tv:tittande och slog en blick på kylskåpet... ultraljudsbilderna hänger där tillsammans med alla fina julkort!! tack ni som skickade och ett speciellt tack till Värmland! det värmde!
själv skickade jag inget iår men önskar iaf alla er ett gott nytt år! ♥ 2013 kommer bli ett bra år det känner jag ända in i märgen!

ska krypa ner igen i soffan med Totte och kolla på film och bara mysa till jenna kommer.. Lovis härjar i magen och det är så mysigt!! ♥



kramar BOKOR

juletid!

publicerat i






jaha idag är det den 25 dec.. är inne på mitt 4:e julfirande. . julen är väl en härlig tid man får tillbringa men släkt familj och vänner!! har varit väldigt snäll igår eftersom jag fått så många julklappar för att vara 25 år :) tack så mycket tomten!!

ikväll skulle jag bara vilja vara hemma i stugan och dona lite såhär efter jul.. plocka och dona med klappar men ikke kl 20:00 ska jag befinna mig på flottan eftersom jag ska jobba extra ikväll... blir att stå i baren.. folk kommer nog påpeka man står på fel sida.. haha!! inte van att stå bakom baren då jag oftast förut alltid stod framför längst fram ;)

nu kommer risalamaltan fram så ska ta mig en reeeedig portion så finns det en risk att jag får en mandel och det betyder ju ett till paket!!

god fortsättning önskar jag allihopa!!♥ ♥
BOKOR☆

Tider går...

publicerat i Allmänt;
ja jag har sagt det tidigare och jag säger det igen.. Fan vad fort tiden går.. vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt? :)
Klar jag vill tiden ska gå fort så lilla tösen vill titta ut snart, men ändå inte för det är rätt mycket som är ouppklarat än känns det som lite.. jaja 4 månader kvar det finns det väl visserligen tid till.. tycker det är sjukt svårt att veta när man ska börja inhandla och så och hur mycket man ska köpa av allt osv? hur tusan ska man kunna veta det ? ingen pojkvän "pappa" har jag heller som man kan bolla med fram och tillbaka.. kan juh tala om att bli ensamstående mamma är inget jag rekomenderar.. så känslig man har varit de första månaderna pga hormoner och så dååligt man mådde pga av situationen så var det ingen enkel match att ta tag i livet.. allt hade varit betydligt lättare om man varit två så man kunde gå igenom detta tillsammans,, det är juh så det ska va för tusan.. bara en sådan sak som när man blir tooktjock och orörlig typ.. vem ska ge mig komplimanger då och hjälpa mig med det jag inte kan då? :) ingen som kommer lägga handen på låret mitt och tala om hur fin jag är fast jag väger 100 kg!!
Är så otroligt glad över att jag har vänner och familj som stöd, för det jag nyss pratade om det kommer bli deras ansvar!! ;) ibland saknar man givetvis nån att dela vardagen med.. och i denna situation så önskar jag nog inget annat än att pappsen till lilltjejen kunde vara med lite i bilden och gå igenom detta tillsammans med oss.. kändes lite hårt att bli "dumpad" pga av situationen, det gjorde juh inte att man fick ett bättre förtroende för män än vad man redan hade!? Men ja livet blir inte som man tänkt sig alltid.. kan juh aldrig tvinga någon till nått.. speciellt när det inte var hans beslut att gå den här vägen.. lär försöka förstå fast det ibland är svårt men men.. no hard feelings.. hur som haver är hon inte ute än och jag har otroligt svårt att prata ont om denna människa för han är en bra kille som bara hanmnat i en svår situation! och en dag kanske han ändrar sig?!
 
jaja det börjar ramla in lite bebiskläder från alla håll och jag har köpt mitt första plagg.. :) en rosa body med hello kitty på.. otroligt söt. i morgon kommer mamma och anders hem och hjälper mig med övervåningen.. lär få ner allt skit där så jag kan börja pyssla lite.. få dit möbler jag vill ha osv.. jag har fan ett helt hus som bara jag bor i ändå vet jag inte hur lilla tjejen ska få plats? lustigt eller hur? :)
 
Det sparkar och gror i min buk för fullt nu! hon härjar redan som en annan krigare.. klart hon ska vara lik mig redan ;)
ultraljudet i vecka 18+6
Vecka 20+5 och tookstor redan! :)
 
tror jag ska ta min första skoter tur på fredag.. hade juh varit otrligt kul faktiskt.. inte bästa skoterföret men det får duga ;)
 
Tack och hej!
// Bokor!
 
 

upp och hoppa!

publicerat i
igenvarade ögon.. andningsproblem pga snor... två terroristkatter som rev ner hela datorn i golvet inatt!!!!

känslan som då uppstår nä min kära mor ringer och väcker mig denna morgon för att tala om att dom glömt Torsten hemma i äppelbo!! hinner inte vända så bara rött mitt att häva sig upp och försöka återfå synen såpass jag kan åka bil iaf!! så jävla drygt.. tänk om dom åtminstonde kunde bo i Vansbro!?

jaja får iaf vara glad dom varit hundvakt!! tack!!
nu kan dagen bara bli bättre!
bokor!

nattinatt!

publicerat i


tar mitt ofriska tryne och drar täcke över skallen!!

puss och kram konsumbanan!

bra helg!! :)

publicerat i Allmänt;
återigen är det söndag och helgerna bara springer iväg! helt sjukt hur fort tiden gått detta år!? är det bara jag som tycker det ? de här senaste 4 månaderna trodde jag skulle go väldigt väldigt sakta men det kan jag inte påstå att det gjort.. kanske dom första två månaderna!
 
i fredags åkte jag upp till Tyngsjö och skulle sova hos Jenna... jag kidnappade Nadja från Tina eftersom jenna hade Emil och Elsa hemma också.. tog en fredgasmys med barnen och bakade pepparkakor! :) Fint med barn! <3

skulle fara hem tidigt på lördagen och för er som inte vet vart tyngsjö ligger eller inte har varit dit kan aldrig föreställa sig hur det ser ut där.. mitt ute i skogen 3 mil ligger det några hus... jag är fast besluten om att Tomten bor i tyngsjö! ;)
 
iaf så var det snöoväder och vägen var oplogad.. trodde aldrig jag skulle komma hem... var väldigt övertygad om att jag åkt vilse också men ikke.. tillslut såg jag äppelbo framför mig :) åhh civilitationen tänkte jag.. haha!
 
igår kväll for jag på julbord IGEN fast denna gång med mitt härliga arbetsgäng! klockargården i tällberg... att åka till tällberg är som att vara i ett fantasiland! guuud var fint.. maten var bra och showen var något av det bästa jag någonsin sett!! tivoliBlå spelade och jag har aldrig sett på maken till någon som kan spela fiol som denna karl kunde.. ska juh inte glömma bort att nämna Byns mats också som närvarade på scen mellan låtarna med sina härliga historier och fantastiska visor :) Just JA, lilltösen gjorde sin första dunderspark igår innan maten.. första sparken jag känt.. så himla konstigt men sååå mysigt ändå :)
ja mycket trevlig kväll.. jobbarkompisarna drack starkt och jag körde såklart..väl hemma på byn igen så skulle alla bara in vid fredrik en snabbis... bra sa jag föär jag är kanontrött och vill helst ligga i säng till kl 01!!  jaha 04:30 va kl när jag la ner huvudet på sängen inatt!!! tänk att man aldrig lär sig.. klart alla ville ha skjuts när jag väl hade kommit dit.. snäll som man är så säger man juh inte nej.. sen för den delen är det väl ändå kanske värt det när man blev 300 kr rikare :)
 
förkylning och hosta och ögoninflammation och diverse saker hänger sig kvar som en annan igel! dryygt.. det som kanske kommer pigga upp är att jag ska till frissan i morgon och bli julfin.. har stora planer på att färga håret rött? :P
 
måste tacka också för den posetiva responsen jag fått på mitt förra blogginlägg.. både här, på facebook i verkligheten och sms har jag fått många fina ord sagda till mig.. det värmer..!!
förut kunde jag inte ta till mig "sånt" för jag tyckte inte jag förtjänade det men jag tar verkligen åt mig nu det värmer oerhört! hoppas ni förstår att det var en kort variant av verkligheten men att det skrevs för att samhället kunde få sanningen rakt i handen ist för allt annat skit som sprids! :)
 
 
tack och hej!//  Bokor
 

så det började och sähär det blev..

publicerat i Allmänt;
Tänkte jag på något vis skulle fårsöka få ner mitt liv de senaste två åren på papper.. få folk att förstå att saker och ting sker och händer av olika andledningar.. osv.. Sannigen men andra ord!!
 
2011- Det hela började med att det tog slut mellan mig och Mattias.. mannen i mitt liv.. mitt livs kärlek! det tog nog slut för vi båda behövde växa och var inte på samma nivå i livet.. handlade aldrig om att jag inte älskade honom längre.. det gjorde jag.. gör än såklart.. utan det handlade lite också om bekräftelsen jag saknade och på något sätt slutade vi ta hand om varandra? jag skrek efter mattias uppmärksamhet och att han skulle bry sig mer.. tvivlar aldrig någonsin på att han inte älskade mig det vet jag han gjorde men nått fattades.. jag sökte mig till vänner och fest på slutet.. testade gränser för att se när han skulle börja bry sig osv.. och kanske säga sitt.. men det kom aldrig.. det var så mycket mer inblandat men kanske gav vi upp för tidigt jag vet inte.. efter uppbrottet så flyttade jag till en lägenhet.. mådde psykiskt dåligt..!!Men fick nya vänner och började festa på helgerna rätt hårt.. eftersom jag mådde som ett krockat skithus så slutade jag äta.. tränade hårt och fick då en mer bekvämligare kropp på köpet.. jag trivdes med det och jag började få massa killars uppmärksamhet när vi var på fest.. flörtande ledde till hångel som i vissa lägen ledde till sängen.. fredag lördag mådde jag sjukt bra... sen kom veckorna och verkligenheten kom ikapp mig.. tränade och varvade hos kompisar.. gjorde allt för att slippa ta tag i vardagen.. provade ha kontroll på livet men det släppte ganska snabbt.. efter ett tag började jag festa allt hårdare och livnärde mig på killarnas uppmärksamhet och alkoholen.. vilken känsla det var att flera st på en fest raggade på just mig!? aldrig varit med om det förr.. då jag levt nära på hela livet som överviktig och "ful".. sanningen kom tillslut ikapp mig och dessa fester hade börjat spåra ur totalt.. minnesluckor och två dagars jämt.. henke var någon som fick mig att glömma det förfluta, jag tänkte att kanske kunde jag finna kärleken igen i denna lek? trodde jag fann den men det hela var en stoor lek för oss båda där vi trasslade in oss i alldeles för mycket.. blev en trygghet mest..men en viss kärlek fanns det även mellan oss.. men både var alldeles för trasiga och inte bra för varandra... vi kommer visserligen alltid vara bästa vänner trots allt som varit.. det är skönt att veta idag.. kan ju inte leva utan henkeboy!
 
Efter en sommar full av sprit fylla och fest och tårar samlade jag mig såpass att jag kände mig skapligt hel igen.. började umgås med mattias lite.. vi hade juh haft några stunder under detta år också.. det kändes så bra att vi umgicks lite igen normalt!!!  men en dag så skaffade han helt plötsligt ny tjej.. jag fattade ingenting och hamnade återigen på havsbotten och började festa bort problemen och skaffade mig någon nattkompis som jag tänkte kunde "trösta" mig.. var så enkelt att bara skicka ett sms och så dök han upp i dörren.. här talar vi inte kärlek.. utan detta var bara lek.. tog en låång stund innan jag förstod att detta var inget jag blev att må bra av i längden.. jag ville så gärna ha trygghet och kärlek så jag slutade att leka med pojkarna jag hade som KK typ... under den här tiden har jag haft många underbara vänner vid min sida som accepterat mig för den jag blev som samtidigt hjälpte mig att inse vad som är bra och inte... flirta med pojkar slutade jag med till en viss del.. det fick mig iaf bara att må bra för stunden.. men festerna dom hängde kvar.. vardagen var fortfarande väldigt tung pga av det förflutna med både henke och mattias.. kom på en dag att nu ska jag finna kärleken.. sent på hösten.. men nej, jag hade så höga krav så det var då ingen som dög! dejtade lite hit och dejtade lite dit men ikke..

 

Efter årsskiftet nu så for jag till min gamla polare johnny i skärplinge.. där festade vi som aldrig förr.. galnaste kalasen ever.. jag och syrran och alla grabbar..!! rolig tid men samma där- livnärde oss på grabbarnas uppmärksamhet och alkohol.. började ramla tillbaka i det som varit på sommaren när jag mådde som sämst.. men ändå gjorde jag sånna spontana och galna saker under våren och mindes knappt hälften.. men kul det visste jag att jag haft!! under detta festade så träffade jag på den människa som såg rakt igenom mig som såg vem jag egentligen var, en kille som också blev att betyda oerhört mycket.. slutade med att jag och Victor inledde ett förhållande som kanske inte var det bästa jag vet inte.. tänker man tillbaka så såg det inte så ljust ut för nån av oss.. vi båda var väldigt ostadiga och hade problem med oss själva på något vis.. men visst provade vi och vi hade det bra det hade vi men kände efter några månades att detta var inte hundra och det är någon pusselbit som fattades.. så jag avslutade det hela och återigen mådde jag grisdåligt.. han betyder oerhört mycket för mig fortfarande idag! <3 MEN hade med fasta beslut och starka känslor beslutat mig för att sluta dricka sprit en gång för alla! nu fick det vara nog med detta liv.. dags att rycka upp sig och ta tag i saker.. festade fortfarande givetvis med mina vänner.. men dracka bara vin och aldrig så mycket att jag miste kontrollen över mig själv.. brydde mig inte alls om uppmärksamheten på samma sätt utan blev cool i mig själv kändes det som.. i samma veva så fann jag mitt drömhus.. och tänkte och var fast beslutan att det ska jag ha.. ensam tjej kan väl också köpa hus!? där kanske jag finner lite ro i kropp och själ också. kände att jag behövde en nystart och en nu kula... denna sommmar kommer bli awesome tänkte jag!

 

Huset blev mitt och jag flyttade in.. fantastiska vänner igen som hjälpte mig.. denna sommar träffade jag en kille när jag var på rallycross i höljes.. en go och glad värmlänning som flirtade med mig konstant hela helgen.. jag det blev nån kyss och så men absolut inge mer.. nu hade jag verkligen blivit så självsäker att jag behövde inte nå killar i mitt liv.. skulle jag va med någon så skulle det vara potential till kärlek.. var less på bara leken.. värmlänningen var jätte trevlig och väldigt snäll.. helgen tog slut fort och vi sa aldrig hejdå till varandra ens.. men på nått vis hittade han mig på fb och vi började prata.. vilken klok, vuxen och bra karl tänkte jag.. han vill jag t räffa fler gånger.. och det gjorde vi.. han hälsade på mig och jag honom.. for till sunne på dans för att träffa honom och jag åkte till värmland för att hälsa på han.. efter många dejter blev vi bekvämare och tog det en nivå högre.. hälsade på honom igen efter nån vecka och det var juh inte så lätt s¨å han hade en sån varannan vecka och jobb osv.. men fick ta det när det passade.. kände iaf att jag gillade dennna man starkt! det var juh inte bara bra saker som hände den här sommaren.. åkte på influensan, körde av vägen, urinvägsinfektion, ögon/öron inflammation och ska inte ens tala om klådan på kroppen.. krockade med bilen och diverse mer saker.. tänkte att detta var straffet för alla mina synder.. men hur som haver så trivdes jag bra med livet trots allt elände som skedde runt omkring..jag kände mig rätt stark i mig själv men så en dag... -

27 augusti tog jag ett graviditetstest som visade plus! livet stannade och jag var i chock.. detta händer inte mig tänkte jag.. hur kunde detta hända? aldrig hänt förr så varför nu? ja många frågor snurrade i huvudet och givetvis ringde jag till värmland och talade om hur det låg till.. spenderade de 3 kommande månaders hemma i soffan.. Grina, Åt, Sov!! mina vänner var så förtstående och fanns vid min sida som stöd.. men jag har aldrig någonsin kännt mig mer ensam som då.. fadern till barnet ville inte ha barnet och en abort var något jag aldrig skulle kunna göra.. herregud detta är juh mitt barn!? kanske var sjukt egoistiskt men barnet behåller jag.. inget enkelt beslut och mår dåligt varje dag jag tänker på fadern till barnet och att jag behåller det mot hans vilja, men det var juh ändå hans ansvar också att skydda sig.. jag är inte mer än människa jag heller.. såå många tankar och funderingar och känslor som jag har tänker jag inte ens lägga i ord här. Ni kanske kan försöka förstå ändå.. vi har till viss del lite kontakt idag.

att folk tillslut inte kunde respektera mitt privatliv sårade mig något så oerhört.. ingen visste hur jag hade det, hur jag mådde, vad som egentligen hänt eller något, ändå fick man höra både det en och det andra.. en dag sa jag åt mig själv att plugga igen öronen jag hade viktigare saker i livet att ta hand om..

idag är det den 10 December och jag har en liten tös som växer i magen.. ska få en dotter.. är i vecka 20, det känns helt fantastikst.. hela livet har fått en hel annan meningen och jag känner mig fulländad.. klart jag önskar pappan till barnet ville ta del av detta för jag förstår inte hur man kan vilja gå miste om det? inte mått såhär bra eller varit såhär lycklig på två år!! dessa två år har varit en berg och dal bana för mig..

jag kan inte påstå jag ångrar någonting av det som ligger i bagaget för det har lett mig till den jag är i dag och jag har lärt mig att sätta ett annat värde på mig själv och ett värde på andra.. jag har haft fruktansvärt roligt även i det mörkaste tiden.. och fått vänner för livet!  finns så mycket jag vill få ner i ord här men då lär jag få sitta hela natten.. givetvis blev inte mitt liv som jag tänkt att det skulle bli.. trodde eller ville aldrig i välden stå ensam med både hus och en unge.. men nu blir det så och ja lyckan är iaf total och jag kommer klara mig galant.. jag har renoverar mitt hus för mina egna pengar och har en hund jag älskar över allt annat(vad hade jag gjort utan honom?) två små terroristkatter, stolt över mig själv!  och mannen i mitt liv kommer dyka upp när tillfället är rätt.. jag har börjar fått hopp igen.. det känns bra.. jag är trygg i mig själv och vet att jag är inte behöver någon annan för att må bra just nu..

Den jag träffar eller som kommer in i mitt liv får helt enkelt acceptera hela mig, mitt liv min situation och mitt bagage jag har med mig.. alla har vi haft mörka tider i livet.. jag är glad för min på ett sätt.. gjorde mig till den människan jag är idag..!

 

 

Everything happens for a reason! börjar tro det är sant också

var en liten snabb förklaring på hur jag blev som jag blev och varför jag gjorde de val jag gjort..hoppas ni läser mellan raderna och förstår att allt man gör göär man av en andledning.. och som sker sker av en andlednig.. 

TACK för att ni tog er tid att läsa detta, nu hoppas jag att folk kan låta mig och mitt liv vara eller åtmindstånde sluta snacka så mycket siiiiiit!

                                 // Bokor

 

julbord

publicerat i


helgen har som vanligt varit nykter men sjukt galen och rolig.. fredag var oförglömlig på många sätt. . fulla människor.. vad säger man? :) julbord, 18 st som hyrde buss och for till blge.. gitarrer och dragspel längst bak i bussen.. sång och bara massa tok! idiotmycket nät.. retsamt att inte få i sig så mycket... men men.. roligt att ha så glada vänner! :) igår hjälpte jag Jonny men ett jobb i Falun..serverade tre rätters till massa rika snobbar.. men jag blev då 1500 kr rikare. . så ska inte klaga egentligen ! :) Så på tisdag ryker äntligen torstens kulor! !

puss och kram skumalban! ;)

vintermorgon!! <3

publicerat i Allmänt;
Nu har vi mänskliga tempraturer ute.. -11 är lagom tycker jag.. :) så mysigt att se allas fina julflönster nu när morgonen är så mörk.. guud vad jag älskar december!!
när jag kommer hem ska jag nog ge mig ut med totte på en promenad.. inte fullt frisk än men frisk luft kanske gör susen? :) på em kommer en gammal barndomsvän till mig som jag lekte mycket med som liten hemma hos pappsen! ska bli trevligt..! :)

Måste erkänna att i morgon är en spännande dag.. guud vad roligt det ska bra ;) lyckorus igen genom kroppen!! :) när jag ändå passerar borlänge så kanske det bli lite shopping på hemvägen.. julklappar vill juh filk ha har jag förstått! haha

Kram! :)

dyngförkyld

publicerat i Allmänt;
Halloj. ..
December började ju fint. . En ren förkylning från helvetet! Vaknade i morse fortfarande feber och halsen och rösten är värre än igår..gris kallt inne då det var -28 ute inatt så orkade pumpen inte med riktigt... eldar så rutan gick söder igen. Typiskt tycker jag.. varmvattnet frusit igen.. ja det är eländigt att vara husägare och ensam ibland :) prova vila lite igen och hoppas på att bli frisk till i morgon iaf!! Då nattjobb väntasf..

Kram

Juletider..

publicerat i Allmänt;
snön har ramlat ner på marken och hela ilbäcken är alldeles vitt och marken lyses upp av gatulamporna.. jag kan inget annat än att bara älska vintern <3 1:a advent och alla julstjärnor står där dom ska.. ger ett lite mer diskret sken än en vanlig fönster lampa.. sitter i soffan med en glöggkopp i handen och myssockrna på.. vad fattas? otroligt mycket fattas i mitt liv men just nu är jag så nöjd som det är!! <3
ska sluta tänka tillbaka så mycket på det som varit ochsluta fundera på det som kunde blivit.. nu är det juh som det är och det är juh meningen annars skulle det inte vara på det här viset.. ibland finner man lyckan i även det mörkaste hålet.. <3

Önskar alla därute en riktigt otroligt bra decembermånad och en god jul.. stressa inte upp er och ta hand om era hjärtan ni har i livet.. de betyder mer för oss än vad vi ens kan föreställa oss.. :)

Kram Sandra Bokor!