och så gick vattnet. .

publicerat i
ja 00:21 inatt vaknade jag till av att det blev alldeles varmt på benet. tok blött i soffan och det slutade lixom aldrig heller.. kl är 06:10 och jag ligger på förlossningen med lite värkar och vattnet rinner än ur mig. . värdens snyggaste blöja sitter på! ;) dom ville jag skulle sova mellan 4 och 8 men än har jag inte sovit med tanke på värkarna nu.. får se om vi får åka hem idag eller om tösen behagar att komma ut.. jag som alltid somnar tidigt om kvällarna men givetvis denna kväll va jag uppe till nästan tolv och så går vattnet och nu funderar jag hur lång tid det tar innan jag kan sova en stund!!

jisses värkarna blir starkare och starkare. . ska höra om jag kan få en vetekudde och sen är jag hungrig så lite soppa kanske?




irriterad deluxe hela tiden!

publicerat i
nu är det lite över en vecka kvar! Jag sover knappt något på nätterna, är sjukt trött hela dagarna och jag känner det börjar gå ut över min omgivning. . kort stubin. . dåligt humör irriterad för minsta lilla! ! :( vill inte vara en bitter fitta!
hoppas folk har överseende och säger åt mig om jag är för extrem.. drar mig för att umgås för je örk int...

well well.. föräldragruppen vat givande idag.. bra tips och info. . nu vill jag verkligen att tjejen ska komna ut.. upptäckte as well att jag fått tre små, än så länge osynliga bristningar på magen! har ju klarat mig länge ändå! ! sen så syns dom knappt men det kan ju bli värre beror ju på hur länge hon ska stanna och växa i magen! ?

ska prova få några timmars sömn nu få se..
Kram♡

Birthday!!

publicerat i
Grattis till mig och ja tack mina vänner ♥♥ ni är guld värda och jag är glad jag har er!! :)

26 år och redan kallad tant!
tack era fina för att ni gjort min dag så bra och tack för fina presenter!! :)

natti natt☆★☆

16:e april

publicerat i
och 17 dagar kvar. . vem hinner med? kommer tiden alltid gå såhär fort eller? ni som vet?

haft en fin och givande dag med sussie idag. . en dag med för tidig födelsedagsfika och paket å pizza... man blir tydligen aldrig för gammal för paket heller! ! jag tycker inte om att köpa presenter för jag vet aldrig vad jag ska köpa! ? :/ men denna gång var det jag som fick! ;)
man kan tro torsten också fyller i morgon för jag köpte godis påse åt han idag! ♥ grisöron och diverse otäckheter!!

hoppas innerligt att jag får sova inatt. . det blir sämre och sämre med den saken faktiskt.. halvdrygt.. börjar känna mig lite ensam ifall det skulle dra igång på natten. . hade varit skönt att haft nån brevid sig som man kunde väcka då!

jaja har iaf varit fint väder idag så jag har solat lite och kratta framsidan!! Skönt uppfarten och gräsmattan börjar torka så man kan köra upp bilen helt snart! så lerig och förstörd :/ måste kasta på grus och det kostar ju det med..


god natt vänner ♥

bittrus och tröttus!?

publicerat i
mja idag känner man sig sliten och trött :/ dåligt med sömn i helgen det gör väl sitt kanske!!

hundvakt in fredags vilket var en utmaning. . torsten protesterade och pissa ner sovrumsgolvet.. jag nös så jag pissa på mig.. ljuvlig känsla. . att inte kunna kontrollera sin kropp när man är gravid!!! droppen pp den kvällen. . gick och la mig och slog huvudet i kudden!
igår var det bad med mamma och anders. så trevligt den stunden tycker jag!! bjuden på lunch av min fina cissi och sen middag hos emelie. . helt slut när jag kom hem! !!
cissi är verkligen den person som mest är involvera i mitt och Lovis liv. . hon hör jämt av sig och erbjuder saker och frågar och grejar.. det slår mig verkloge och ibland vilken jävla bra människa hon är. . alldeles för snäll!! ♥♥

jag måste få tala om att jag har så fantastiska vänner över lag men jag måste också skriva att jag är ur less på att alltid vara den som får flytta på runpan för att ses! nu har jag nästan varken orken eller snart tiden till att åka till alla.. snart blir jag ensam sittandes hemma eftersom det är 2 av 10 som hittar min dörr! ja må låta bitter fast jag egentligen tycker det är tråkigt och kanske blir bara lite deprimerad. . men jag är glad att jag har er alla.. såå tacksam men ibland hade det varit roligt att få främmande också...
ja se där då har jag gnällt lite idag med!

ska bara ligga på soffan idag och absolut inte göra nått. . mer än det nödvändiga. . tvätten! !!!!

i morgon kommer mamma och lena från Borlänge och hjälper mig med det sista i sovrummet♥ hur tackar man för det då? jo bjuder på mat ska jag nog göra! ! :)

puss ich kram!

påskvecka!!

publicerat i
ja det har hunnit gå nästan två veckor sedan sist och påsken med har passerat! :) så vad är nytt och vad har hänt? inget nytt och ha massa saker har hänt :)

påsken inledde jag ned att åka på after ski i sälen på skärtorsdagen :) körde dit filip och Camilla och efter den dagen bestämde jag mig för att nästa år lär jag ta mina fina vänner och åka dit och susa ner för backarna! ! ♥

långfredagen for jag till falun på clasch of nations också med härliga människor som sällskap!! kvällen tittade jag upp till huln.. där hade dom ju haft Angeltävling under dagen så stämningen var fin!! synd jag missade det iår men hade ju lovat ut för länge sedan att köra på cissi :)


sen kommer lördagen som jag tror var den bästa under hela påsk!! :) en HEEEEL dag ute på isen med samma sällskap som på fredagen plus några fler. . strålande sol good mat och alla var så fulla och goa!!♥ :)
på kvällen kom victor också och vi bara hade soffhäng innan jag tvärsomna! :)






påsk mat hos mamma på söndag och åter tre timmars tid i solen.. avslutade påsk helgen med att grovstäda bilen på måndag! :) kan säga att jag var totalt kabbslut efter dessa dagar ;) men rev igång med att måla om i sovrummet i tisdags :)



nu ligger jag i oslo igen och tänkte att jag tar mig min sista tripp hit innan det är dags att kalva! ;) tog sällskap med den där fantastiska carro ström som också skulle till Nöörje denna helg!
puss och kram!! ☆