1 år

publicerat i Allmänt;
de har gått ett år sedan jag lämnade BB men det vackraste jag sett.. Min Lovis blev ett år i söndags och jag kan inte begripa vart tiden tagit vägen. . vart ett turbulent år med många vilsna känslor och tankar men absolut det bästa året i mitt liv. eftersom jag fått dela det med min flicka! tillsammans har vi blivit något jag aldrig kunnat bli utan henne... jag har vuxit som människa gjort mina dåliga val men även så många vra val.. jag har stått på mig för det jag tror på och inte vikit mig för det jag anser vara rätt för oss.. tro mig att mycket skit har jag fått kastat över mig och även mist nån vän... jag är ledsen över det men det är längre inte ett problem som ligger mig i hjärtat.. jag har gjort allt i min makt för att Lovis ska få ha det bra och bett om hjälp när jag ansett mig själv inte varken orkat eller kunnat ta ansvaret som mamma.. Det har gett mig nya krafter varje gång om det så va en fest som behövdes eller en testund hos nån nära...

nu har man livet framför sig och alla dessa bäckar små kan man knappt nu räkna till två otrolig lättnad över hur det blivit och det känns bra ända in i själen...
jag vaknar varje morgon till ett leende och inget kan väl slå den känslan att plocka upp en pigg frisk glad unge och starta dagen tillsammans! ? :)

Lovis 1års dag blev verkligen en succé! många fina presenter och massa besök ned tårta! Tack återigen mina härliga för att ni kom och gav oss ett underbart minne och Tack solen för att du såg till att vi kunde kalasa i kjol å klännning ute den 27/4 ;)















godnatt ♡

Emelie♥♡♥

publicerat i Allmänt;
sådan fin vän som alltid finns där oavsett! fick den finaste presenten av alla, hur ska jag slå det i juni när hon blir äldre? :)



uppskattad och älskad är vad hon är! Tack! ♥

vemdalen!

publicerat i Allmänt;
nu står det inte på förens det är dax att fara upp till fjällen med mina goa systrar! en dag på skidor och lite vårforum. sen nalkas det ettårskalas! min lilla tjej på söndag! :) ♥ livet på en pinne!

dessa dagar har varit helt underbara. . så mycket glädje i kroppen av diverse saker.. dels detta underbara väder! jag har redan blivit väldigt brun och gått i kortbyxor i två dagar och det är april! :D king! tänk vad D-vitamin kan göra med en! ;)



i fredags va pappa och brorsan med familj hit och firade mig och Lovis.. visserligen hade Lovis massa feber men lyckades hålla humöret uppe relativt bra och ägna sig åt sina paket! ! :)




igår var det måndag och helt plötsligt nalkades det mys.. rödvin med ost och kex i ett trevligt sällskap jag inte skulle vilja byta bort! Mycket trevligt! :)

tack och godnatt!



king!

publicerat i Allmänt;
idag har jag mått tookbra hela dagen. fina vänner som står bakom allt man gör och en familj att dö för!
Tack för att ni gjort min egna dag så bra ♥ god natt! :)

27år!

publicerat i Allmänt;
idag kan jag med sanning säga jag är 27.. grattis till mig och grattis till Johnny brant.. grattis till oss! :)

kan det också vara så att allt vänder fortare än man hoppats på? det känns då lite så ! :)



svettigt!

publicerat i Allmänt;
drog till med 70 min träningspass här på kvällskvisten ! fy fan vad gött. . träning får en att må bättre oavsett vad som händer i skallen! ;) gett mig fan på att nå mitt mål till juni! håll i hatten vafan!!





köör bara köör!!
går dubbelt så bra med jlt's nya singlar hit me och in my car!! ;)

söndag

publicerat i Allmänt;
ja denna dag blev betydligt bättre än dom två
senaste dagarna.. igår kväll ramlade det in lite sms som lättade mina axlar men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra.. började denna dag med att iaf bättra på det yttre så såg jag iaf ut å må relativt bra! :) hjälpte litegrann.. vara det får bli måndag så jag får ringa några viktiga samtal så kommer ett stort lass ramla av mig.. underbart!!




kan inte med ord beskriva hur tacksam jag e att cissi va med mig hela em igår..slängde käft och bara tuggade.. lyssnade på mott tjat å eltande.. ringa i ur och skur. hon kom direkt när hon fick höra om det hela. och buslarsson som i två dagar erbjudit sig att komma förbi.. obeskrivligt glad blir man när ens vänner vill komma och palla upp en när allt rasar.. fått väldigt mycket feedback från andra vänner också. ♥
och inte tala om mamma och Anders som var här hela dan igår vi dona i trädgården och satte upp grinden och hjälpte med lovis..

bästa känslan är att få skriva ur sig at få vara ledsen jag känner att jag återkommer med nya krafter!!



dags att göra lite käk.. har för övrigt vart till fina carro och Tiger och kikat på lilla sally idag.. underbara familj! bara det gjorde min dag lite bättre! ♥

spotta ut det bara!

publicerat i Allmänt;
När jag mår dåligt har jag inga problem med att visa det.. det gör att folk ist förstår och jag själv blir starkare av det... livet är inte alltid på topp inte hos någon men andra kanske inte är lika öppen om sina liv.. jag känner att det spelar ingen roll.. jag är ju som en öppen bok på byn tydligen ändå så då kan jag lika gärna ge ut rätt bok! enkelt och bra!

det vara svämmar över just nu.. har varit jobbigt länge med saker men träffade eb fruktansvärt härlig kille på kryssningen som jag haft kontakt med dagligen han va hit en vända å hälsade på och fick mig lixom att inte tänka på alla dessa problem som låg i skallen.. Lovis pappa, rollen som mamma, vad e rött vad e fel, vänner vad e vad osv ni vet..utan han blev lixom lite dagens lycka och fokus .. man väntade att han skulle ringa.. men ändå så sa jag att detta är för bra för att vara sant.. jag ligger lågt... allt har skitit sig förut med pojkar så varför gå vägen denna gång.. och ja mycket riktigt så poff bara slutar han höra av sig. . svarar inte på mina sms eller samtal! avvisad och ignorerad över en natt. kan man inte av respekt iaf tala om att man inte vill ses.. könns tråkigt men inte hela världen så.. mamma nämnde idag bör jag satt och va tookledsen över alla bäckar att han kanske redan har ett förhållande och när vi väl börjar forska på nätet så visade det sig han delade adress med en tjej på 25 år.. helt plötsligt föll allt på plats! tilliten för män blev ju inte bättre men skönt att veta att det inte va mig det va fel på..

återigen va ju det bara e lyftare för nu är jag tillbaka på ruta ett med alla bäckar i händerna.. lite extra sårad än innan! vart ska jag börja, vad ska jag göra.. vill inte skriva så mycket om Lovis pappa och den situationen men alla förstår säkert att de är största bäcken.. hur finner jag tryggheten i vardagen tex? i mitt hem? jag vill finna roo i själen. . är konstant rastlös och det är så jobbigt i längden..
kan skriva på om alla tankar å funderingar.. försöker sortera ur vänner. . tönker på 'vänner' jag saknar men som uppenbarligen inte bryr sig längre för att man ser sig själv som viktigast och lika bra att ta bort dom.. jobbigt!

ska se en film nu och fortsätta äta lite godis!


hjärnterapi!

publicerat i Allmänt;
efter gårdagena kollaps så vet jag inte om jag direkt mår så mycket bättre. . har nog återigen tappat tilliten för män och blivit allmänt sårad.. det blir inte alltid som man trodde eller ville, en förklaring skulle ändå vara till stor hjälp! men men det går över tids nog, allt annat som jag inte kan behärska ligger fortfarande och trycker... rannsakar mig själv konstant! ist för att ligga inne och vrida mig i soffan och räkna andetag när Lovis sover middag. . begav jag mig ut och kratta och klippte häcken!! hjärbterapi om nått. . nu ligger jag dyngsvettig i soffan och funderar vad nästa steg ska bli!




allt rasar..

publicerat i Allmänt;
ikväll rasar allt samman.. vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska tänka.. könner mig värdelös och maktlös och oduglig på alla sätt. . andra människor som får mig att gråta... jag orkar inte hålla good min nu.. vart i hjärnan ska jag börja sortera?

ögonen e svullna och jag har precis slutat gråta. . funderar vad det är som tynger mig mest och vet inte svaret på det ens.. jag kan inte släppa vissa saker märker jag som jag borde . kan inte fokusera på vad folk säger till mig längre för jag lever i en egen bubbla!! Vad är det för fel på mig?




vill bara dra täcket över huvudet och be allt försvinna alla känslor och allt!

trots slask å snö

publicerat i Allmänt;
så blir detta en sjukt bra dag..! en fikastund med tove å tindra ska drt strax bli.. träffar dom alltför sällan!! :/ men idag ses vi! ha en spn dör sentimental dag idag då känslor svämmar över från alla håll.. man ska vara rädd om varandra !! inte vara osams och tala om att man uppskattar dom runt omkring sig! :)

ikväll är det även träning och fystest ska bli roligt att se om det hänt något med kroppen om det är värt att fortsätta hålla på med tabata! :)

undra om flickebarnet är sjuk. . hon har sovit över två timmar nu!!!!? brukar sova max 1 typ på fm.. :)

jag lär sluta vara så lat och dubbelkolla min stavning när jag skriver på telefon.. haha det är ju bedrövligt ibland ;)

har även lagt ner lite extra tid åt det yttre trotsade snön och satt på en kjol! :)
ha en fin dag vänner! ♥






trolljägarna#

publicerat i Allmänt;
alla bör kolla på tv3 nu och se på trolljägarna.. grymt bra program och man kanske får en inblick i hur allvarligt nätmobbing/hot också är.. precis lika illa som vanlig mobbning!

Det är nästan värre för det finns där dygnet runt.. blir du mobbad i skolan/jobbet så följer det iaf inte med dig hem som det gör via nätet..

man ska aldrig skoja på någon annans bekostnad även om drt bara e skämt p roligt i dina egna öron så ör chansen större att personen i fråga tar illa upp.. så sånna skämt och sånt kan man behålla sp slipper man ju riskera att såra någon... finns så mycket annat man kan skojja om.. jag vet vad jag talar om dp jag vart själv mobbad på olika sätt genom halva
skoltiden.. vissa vill mobba för att enbart kränka andra vet nog inte hur kränkande dom är utan bara roliga tror dom..
tragiskt! även på vuxna arbetsplatser ser det likadant ut vilket är ännu värre! ! vuxna människor! ?!?


se på trolljägarna!!

dålig blev bra utöver det dåliga

publicerat i Allmänt;
Efter att denna dag började dåligt också. . allmänt deprimerad bara, ledsen orolig och bara känner massa tyngd över mig.. maktlöshetskänslan när den är som värst! tog och klädde på min vackra unge och satte henne bak på cykeln och trampade i regnet till Emine på lite 1 års kalas.. väk hemma igen väntade jag på emelie som ställde in samma sek hon akulle komma.. jaja inte bitter för de utan ringde mamma och tjööta i två timmar medans lovis sov.. beställde 1års klänning och planerade kalas.. när vi la på så blev jag åter låg i humöret och for då ist till tärry innan träning..
körde gärnet där men efteråt kände jag mig fortfarande inte nöjd? skulle vilja springa runt byn efteråt fast jag inte hade nå som helst kraft kvar i benen.. inser att det är lika nästan jämt. . blir typ aldrig nöjd med det jag presterar utan vill mer heeela tiden.. sen den där jävla maten.. vill inte äta! plågar i mig efter träning men allt känns skit när jag efter träningen blir "mätt"

legat i soffan och vänt upp å ner på varenda tanke jag haft idag och funderat varför jag är så jääävla rastlös jämt och varför mitt humör e från ena dagen på tipptopp till andra nästan bedrövlig oförklarligt lågt! ? har en stressande känsla inom mig men vad har jag så bråttom till!?

ett samtal nyss gjorde att jag fick ett leende på läpparna igen.. men jag e vettskrämd och livrädd..! vore väl märkligt om jag inte va det heller..







lovis har varit rätt gnällig idag.. trött å sur.. förmodligen känner hon väl av när jag inte mår bra.. det ger mig skuldkänslor om hon känner av och det påverkar henne negativt.. fast man försöker hålla humöret uppe så ibland e det fullkomligt omöjligt!! älskade lilla tjej ♥

luffare!

publicerat i Allmänt;
denna dag har minst sagt börjat asdåligt!! vill bara spyy ur mig allt här men för fridens skull låter jag bli! blää vad less jag är iaf på allt som har med allt att göra! vad får man för att man försöker och för att man e snäll.. typ skit bara! nu kastar jag in hatten där iaf och lägger tid å energi där det uppskattas!

den där jävla luffaren som nekade mig att köpa två flaskor vin idag i Borlänge kan kan ju köra upp flarran i asselö!! ser jag ut att va under 20!?! Det vinet jag skulle ha finns inte ens i Vansbro. men tanke på hur humöret va innan jag klev in på bolaget kan ni ju tänka hur det va när jag klev ut utan vin med tio svordomar mellan mig och kassören!! luffarpöjk!!!

jag har iaf köpt en cykelstol till Lovis så vi kan ut å cykla sen umgåtts ned min lilla lilla syster Malin! kvalitetstid när man behöver det som mest ♥

god natt!